astro prognoze

OTVARAJU NAM SE NOVI, NEOBIČNI PUTEVI: Horoskop za PUN MESEC u Ribama donosi pravu MAGIJU (za svaki znak)

0

Proverite kako će pun Mesec uticati na vaš horoskopski znak

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovaj Mesec je dosta osetljiv, nerealan, maštovit, intuitivan, spreman da čeka a da pri tom mu ni njemu samom nije jasno šta čeka.

 

Veliki uticaj će imati Ribe, Device, Strelčevi i Blizanci.

 

Ovaj pun Mesec može dati lažnu sliku pa ono što nam se čini dobrim može biti obrnuto.

 

Kako će Mesec praviti sekstil sa Uranom i Sunce trigon sa Uranom onda su neminovne su neke iznenadne promene.

 

 

Neke mistične poruke i neka saznanja se dešavaju pa će biti potrebno da ispravno shvatite poruku. Uran u aspektu nam može doneti spas u određenom momentu.

 

Zatim Venera iz Raka pravi kvadrat sa Marsom i opoziciju sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom što nam donosi da sredimo neke stvari u svom životu da se suočimo sa njima i promenimo na bolje.

 

Aspekt Sunca sa Uranom možete napraviti selekciju i odbaciti neke stvari koje vas zbunjuju i prave zbrku u vašem životu jer ovaj aspekt daje hrabrost, simpatičan rizik i zgodnu avanturu.

 

Ovaj pun Mesec sigurno će vam dati pravi osećaj i intuiciju iz dubine duše pa trebate ostati pribrani sa sobom i okolinom.

 

Direktna opozicija Saturna i Venere može doneti pojedinim osobama veliku tugu, razočaranje, depresija, razdvajanje sa partnerom a i nezadovoljstvo sa poslom i zaradom.

 

Kako je Mars uključen u sve i aspektuje Vagu, onda će mnogi problemi biti rešavani putem ugovora parnica i diplomatski što iziskuje dosta vremena. Mnoge osobe mogu dobiti poruke preko snova dok pojedine mogu biti dezorjentisane i pune nejasnih strahova.

 

foto: Shutterstock

 

KAKO ĆE OVAJ PUN MESEC UTICATI NA POJEDINAČNE ZNAKOVE?

 

OVAN

Ovaj pozitivan Mesečev sjaj može obasjati i ohrabriti vašu intuiciju pa možete razrešiti ili dobiti uvid za neki vaš težak životni problem. Intuicija vam može pokazati smernice i otvoriti put.

Pojedini Ovnovi mogu doći do svog zacrtanog cilja dok neki žele da se povuku i izoluju da bi napunili baterije i opustili se.

Ne smete dozvoliti da uđete u konflikte sa porodicom jer oni jedva čekaju da im više posvetite pažnje.

 

BIK

Vi definitivno treba da slušate svoju intuiciju i obratite pažnju na snove koji vam iz duboke podsvesti šalju signale. Ovaj put sigurno možete videti i osetiti da li ste na pravom putu. Sada bi trebali da uspostavite harmoniju sa unutrašnjiom potrebom za samorazvojom i okruženjem. Da bi bili srećni bitno je da ste u harmoniji sa vašom porodicom i prijateljima pa se za to i potrudite. Mnogi Bikovi mogu dobiti novac koji su zaradili.

 

BLIZANCI

Kod vas bi se mogao desiti neki novi početak na profesionalnom planu. Pitanje karijere dolazi do izražaja i poslove pronalazite kroz neke nove ideje. Budite odmereni i pažljivi prema drugima jer ste sada u centru pažnje pa da vam ne bude nešto zamereno. Moguć je iznenadni posao ili pomoć od nekoga da bi uspeli na poslu. Moguće je takmičenje sa nekim u poslu i uspehu ko je bolji. Ne budite sebični već humani.

 

RAK

Kako je Mesec vaš vladar sada će povećati vašu emotivnu crtu pa dajete sve od sebe da bi usrećili nekoga do koga vam je stalo. Pojedini Rakovi su previše zauzeti poslom pa su se udaljili od partnera pa se osećate usamljeno i udaljeno pa više vremena posvetite partneru sa razumevanjem. Potrebno je dobro isplanirati da bi vaše želje i ciljevi bili ispunjeni jer naprotiv neće se realizovati. Sve je moguće kada pratite svoju intuiciju i akciju.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker