astro prognoze

OTVARAJU NAM SE NOVI, NEOBIČNI PUTEVI: Horoskop za PUN MESEC u Ribama donosi pravu MAGIJU (za svaki znak)

0

Proverite kako će pun Mesec uticati na vaš horoskopski znak

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Velika strast za Škorpije, iskušenje za Device

 

 

LAV

Vi treba da pojačate komunikaciju sa okruženjem da biste povratili veru i nadu koja vam otvara put finansija i daje veću sigurnost. Sada vam je potrebna tuđa podrška pa je ne odbijajte. Pojedini Lavovi mogu kroz intimne odnose sa partnerom povratiti mir i sigurnost. Svakako je potreban balans kada su strasti u pitanju i materijalno da se zna šta je vaše a šta od partnera. Ako planirate kredit ili neku pozajmicu dobro promislite kako će teći vraćanje. Izbegavajte impulsivnost prema partneru, porodici i okruženju.

 

DEVICA

Ovaj pun Mesec utiče na polje partnera kako poslovnih tako i emotivnih. Moguće je da imate manju zaradu zbog posla koji radite. Pojedine Device mogu da budu nesrećne jer im partner pruža malo ljubavi i pažnje. Neke osobe naprotiv mogu da poboljšaju svoju finansisku i intimnu stranu života. Da bi bili sigurni u poslovno partnerstvo treba sklopiti ugovor jer su verovatno neki veliki ciljevi u pitanju. Budite oprezni i ne ulažite veliki novac.

 

 

VAGA

Vi možete konačno shvatiti koliko je loše kad potiskujete emocije i konačno počnete da pričate na tu temu. Ovaj pun Mesec ih pokreće. Neke porodične situacije stoje vam na putu da zasijate na poslovnom planu. Svakako je potrebno strpljenje sa partnerom. Ovaj pun Mesec se dešava u polju rada i zdravlja pa možete naći ili unaprediti posao i ojačati svoje zdravlje. Potrebno je da ojačate vaš mentalni sklop i da ne shvatate jake reči iz okruženja lično jer vam mogu biti kamen spoticanja.

 

ŠKORPIJA

Na vas ovaj pun Mesec deluje pozitivno - ojačava intuiciju i kroz snove dobijate neko rešenje za neke životne prepreke. Svakako da je naglašena kreativnost pa se možete pokrenuti i izneti svoje talente na videlo. Iako je neki period težak sada možete imati veći optimizam i nadu u rešenje nekih stvari. Ako ste vi ugađali partneru deci prijateljima okruženju sada je vreme da sve to i osetite od njih. Velike strasti ili promene na ljubavnom polju.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker