ŠTA NOSE ZVEZDE

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Astro prognoza za slobodne i zauzete

0

Proverite šta vas čeka na polju ljubavi u mesecu septembru

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ako ste u vezi:

 

Venera u prvoj dekadi septembra pravi opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Marsom, što će uneti velike napetosti u vaš odnos sa partnerom. Zauzimaćete suprotne stavove oko kućnih i porodičnih obaveza. Ni vi ni vaš partner nećete moći da se uskladite oko poslovnih i kućnih obaveza. Ulaskom Venere u znak Lava doći će do poboljšanja i nalaženja rešenja.

Merkur će prolaziti kroz vaše polje ljubavi i omogućiće vam da se sa voljenom osobom lakše dogovarate o svemu i da planirate zajedničko vreme i ciljeve. Sredinom meseca moguće su prolazne i iznenadne svađe oko zajedničkog novca. Venera će krajem septembra praviti trigon sa Marsom i probudiće uspavane strasti na obostrano zadovoljstvo.

 

Ako ste slobodni:

 

Stariji Ovnovi će u drugoj polovini septembra upoznati osobu koja će ih privući svojim izgledom i sa kojom će se odlično slagati na intimnom polju. Još je rano za dublje emocije ali šansa postoji da ovo bude duža veza u kojoj ćete uživati.

 

BIK

Ako ste slobodni:

 

Previše nesigurnosti i loš start u pristupu osobi koja vam se dopada prouzrokovaće neuspeh u pokušaju da je privučete. Neko drugi će zauzeti vaše mesto, što će kod vas izazvati ljubomoru. Sredinom meseca ćete ući u kratku ali strastvenu avanturu sa osobom koju poznajete iz viđenja preko zajedničkog prijatelja. Krajem septembra ćete se zaljubiti u nekog novog ko će vas izuzetno fizički privući. Kako će privlačnost biti obostrana, odmah ćete ući u intimne odnose.

 

Ako ste u vezi:

 

Venera će u prvoj dekadi septembra praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Marsom. To će dovesti do razilaženja sa partnerom u zajedničkim planovima i teško ćete uspeti da se dogovorite oko zajedničkih aktivnosti. U vaš odnos će se uvući ljubomora i sumnja. Partner će vas optužiti da nešto krijete od njega. Izbegavajte neiskrenost i potražite kompromis.

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće retrogradno 10. septembra. Povući ćete se u sebe i postaćete skloni da potiskujete nezadovoljstvo izazvano nezadovoljavajućim odnosom sa voljenom osobom. Nešto što ste krili od partnera ili neke partnerove tajne mogu da unesu napetost u vašu vezu. Tek krajem meseca možete očekivati poboljšanje i više sklada.

 

BLIZANCI

 

Ako ste u vezi:

 

Trigon Sunca sa Jupiterom doprineće rešavanju mnogih stvari koje su bile u zastoju i sa kojima ste se u ranijem periodu suočavali u odnosu sa voljenom osobom. Monotoniju koju ste duže vreme osećali zameniće obostrano interesovanje za nova zajednička interesovanja i aktivnosti. Počećete iznova da otkrivate jedno u drugom nešto što ste zapostavili.

Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće direktno 13. septembra i motivisaće vas i vašeg partnera da jedno drugom, posvetite više vremena i podrške. Ostvarićete bar jedan zajednički cilj i podići ćete vaš odnos na viši nivo. Kvadrat Merkura sa Jupiterom 17. u mesecu dovešće do prolaznih nesuglasica jer ćete imati različite potrebe u vezi zabave.

Ako ste slobodni:

 

Septembar vam je izuzetno povoljan za upoznavanje osobe sa kojom biste mogli da uđete u skladnu emotivnu vezu. Do susreta će doći na zabavi. Otkrićete da imate mnogo zajedničkog i da se zanimate za vrlo slične teme. U drugoj polovini meseca ćete započeti emotivnu vezu. U novom partneru ćete pronaći ono za čim ste dugo tragali i što ste odavno želeli. Biće tu i neke sitnice koje će zahtevati međusobno prilagođavanje ali će opšti utisak biti da ste izvukli premiju.

Stariji Blizanci će doći u kontakt sa osobom sa kojom su u prošlosti bili u emotivnoj vezi i odlučiće da pokušaju ponovo. Šanse da ovog puta bude bolje i da veza potraje su realne. Prevazići ćete prepreke koje su vam ranije pravile smetnje.

 

RAK

 

Ako ste u vezi:

 

Opozicija Venere sa Saturnom na početku septembra doneće vam zahlađenje u odnosima sa partnerom. Vi ćete biti emotivno preosetljivi, a vaš partner hladan i nezainteresovan. Dogovori i komunikaciju između vas i voljene osobe će se odvijati bolje nego što očekujete, što će vam omogućiti da zadržite stabilan odnos i pored nedostatka emotivne podrške.

Druga polovina septembra doneće vam stabilnost u odnosu sa partnerom i ostvarenje zajedničkih ciljeva. Nalazićete nove načine da kvalitetno provedete zajedničko vreme i potrudićete se da rešavate ono što vam je u proteklom periodu stvaralo teškoće u vezi. Krajem septembra kvadrat Marsa sa Saturnom izazvaće pojačano neslaganje oko zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni:

Imaćete više susreta sa osobama sa kojima ste u prošlosti bili u emotivnoj vezi ili ste na negi drugi način bili emotivno bliski. Bićete skloni da se prisećate dobrih stvari koje su vam se dešavale u ranijim vezama i to će vas motivisati da pokušate da obnovite vezu sa jednim od bivših partnera. U početku ćete osećati optimizam i delovaće vam da će vam sada uspeti da ostvarite stabilnu vezu. Krajem meseca naići ćete na prve prepreke i razočaranja. Ponoviće se već viđeno.

Nešto stariji Rakovi će slediti isti obrazac ponašanja u pristupu osobi koja im se dopada, umesto da pokušaju nešto novo. Zbog toga ćete ponavljati greške zbog kojih ste i ranije nailazili na neuspeh. Izbegavajte preterano idealizovanje.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker