ne ide, pa ne ide

U KREVETU JE SAVRŠENSTVO, VAN NJEGA ― NIKAKO! Ove 4 astro kombinacije čine vatreni spoj kojima ljubav NIKADA ne uspeva

0

Mnogi ljudi su bar jednom doživeli hemiju i strast sa nekim, ali nije bilo ni govora o ozbiljnoj vezi. Ove 4 astro kombinacije odlično se slažu u krevetu, ali van njega neće nikada ostvariti ništa dublje!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan i Blizanac

 

Ova dva znaka će se lako primetiti u društvu i neće moći da obuzdaju strast, piše Elite daily.

 

Ovan je strastven, Blizanci su spontani, ova kombinacija je perfektna, tim pre što zajedno isprobavaju u krevetu nove stvari i zabavno im je! Ipak, to savršenstvo ne ide dalje od kreveta, jer su oba znaka temperamentna i bore se za nadmoć, što vodi do sukoba.

 

Strelac i Vodolija

 

Slobodnog su duha, Strelčevi ne vole obavezu koji nose ozbiljnije veze, a Vodolije su više "glavom u oblacima". Flert je neizbežan, možda čak i svađa, ali na kraju završe u krevetu! Ipak, dalje nemaju šansi za opstanak.

 

Lav i Vaga

 

Lako će se javiti privlačnost među ovim znakovima, još i jedno i drugo vole da zavode i osvajaju... Jedno drugom će upućivati komplimente, biti strastveni, ali  pravo razumevanje teško će pronaći van kreveta.

 

Rak i Jarac

 

Kod ovih znakova sve je vrlo dinamično, ne prezaju od igrica, uzbuđenja, ali, ipak, neće se suštinski podudarati,  temperament i ambicije su potpuno različiti, te za pravu vezu nema odgovarajućeg temelja.

 

 

makonda-tracker