astro prognoze

KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP: Evo šta vas očekuje na romantičnom planu u drugoj polovini meseca (od 16. do 31. avgusta)

0

Kratak ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Čak i ako ste sami, mogli biste da se odlično zabavite. Imate sve adute u svojim rukama. Potrebno je samo da pričate o svemu onome što vam leži na srcu. Uz malo više iskrenosti i vi ćete biti srećniji.

 

BIK

 

Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspeti da izrazite svoja osećanja, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga.

 

 

BLIZANCI

 

Izazov društvenosti i zabavljanja biće prevelik da bi se fokusirali na svoj odnos sa partnerom u miru i tišini. Trebaće vam publika. Ipak, nije isključeno da nastane pravi haos kad pokušate da izrazite ono što osećate.

 

RAK

 

Vaši kontakti oživljavaju. Na zabavama i provodima na kojima ćete se zateći biće svega i svačega, ali vi ćete se zabavljati odlično. Moguća su nova poznanstva. Ništa vas ne sprečava da budete ono što jeste.

 

 

LAV

 

Potreba za deljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete ići. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima.

 

DEVICA

 

Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspevati da nadomestite svojom maštom. Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.

 

VAGA

 

Osećaćete se kao da se ne možete uhvatiti ni za šta što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako da bolje izražavate emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker