astro prognoze

KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP: Evo šta vas očekuje na romantičnom planu u drugoj polovini meseca (od 16. do 31. avgusta)

0

Kratak ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Čak i ako ste sami, mogli biste da se odlično zabavite. Imate sve adute u svojim rukama. Potrebno je samo da pričate o svemu onome što vam leži na srcu. Uz malo više iskrenosti i vi ćete biti srećniji.

 

BIK

 

Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspeti da izrazite svoja osećanja, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga.

 

 

BLIZANCI

 

Izazov društvenosti i zabavljanja biće prevelik da bi se fokusirali na svoj odnos sa partnerom u miru i tišini. Trebaće vam publika. Ipak, nije isključeno da nastane pravi haos kad pokušate da izrazite ono što osećate.

 

RAK

 

Vaši kontakti oživljavaju. Na zabavama i provodima na kojima ćete se zateći biće svega i svačega, ali vi ćete se zabavljati odlično. Moguća su nova poznanstva. Ništa vas ne sprečava da budete ono što jeste.

 

 

LAV

 

Potreba za deljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete ići. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima.

 

DEVICA

 

Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspevati da nadomestite svojom maštom. Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.

 

VAGA

 

Osećaćete se kao da se ne možete uhvatiti ni za šta što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako da bolje izražavate emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

 

Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rešavaćete iskrenim zagrljajima bez reči. Oni u stabilnim vezama shvatiće da je najbolje jednostavno voleti bez previše reči. Samci neka naklonost pokažu delima.

 

STRELAC

 

Postajete sve manje zadovoljni situacijom. Želite je poboljšati čim pre, ali to ne ide preko noći. Neki će prihvatiti činjenicu da treba krenuti ispočetka, drugi će se još živcirati, a treći će biti ravnodušni.

 

 

JARAC

 

Doći će do blažeg prolaznog nezadovoljstva u odnosima. Vi ćete biti za nešto novo, a partner će biti za sigurne opcije. Mudriji među vama prihvatiće postojeću situaciju kao prolaznu i privremeno će smanjiti svoja ljubavna očekivanja.

 

VODOLIJA

 

Povlačićete se u sebe i krićete svoja osećanja, premda vam to neće doneti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. Uspeh će biti i samo izbegavanje svađe.Stoga se doterajte i krenite među ljude.

 

RIBE

 

Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će biti meta nečijih udvaranja koja će im biti zabavna i prijatna. Moguće je da vam se iznenada javi neko s posla i pozove vas na ljubavni sastanak.

 

 

makonda-tracker