avgustovski astro

SNAŽNA LUNARNA ENERGIJA: Evo šta nam nosi horoskop za MLAD MESEC u Lavu

0

Mlad Mesec u znaku Lava obasjaće nas svojom energijom u noći između 18. i 19. avgusta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Biće važno da slušate svoje telo i povežete se sa sopstvenom mudrošću. Mars će pokrenuti kratanje naše energije, a kada se posvetite sebi, tu energiju možete dovesti u ravnotežu.

 

Budite strpljivi prema sebi i smislite načine kako da uravnotežite i umirite nivoe energije.

 

Budući da je Mars akciona planeta, najbolje je vežbatis voju svest, meditirati i praktikovati vežbe disanja.

 

Snaga mladog Meseca ima moć da podigne stvari iz mraka, tako da možemo početi da primećujemo ili osećamo svetlu energiju, posebno na globalnom nivou.

 

Nakon ovog mladog Meseca možemo primetiti kako skrivene informacije izlaze na površinu, ili su jasne bolne istine koje plivaju u našoj svesti.

Ipak, svako čišćenje energije sa sobom donosi i određene napetosti, naročito u emotivnim odnosima, Sve će doći an svoje mesto ako pristupate ljudima sa dozom saosećanja i ljubavi.

 

Ovog avgustovskog mladog Meseca aktiviraće se porast tame kako bi se mogao očistiti i osloboditi zauvek. Ponekad se senke moraju izlagati pre nego što se vrate svetlosti.

 

Takođe možemo primetiti porast napetosti u svetu oko nas, ili prema onima koje volimo. Iako se stvari mogu zagrejati, važno je da se budemo usredsređeni i krećemo iz mesta saosećanja i ljubavi.

 

Ne možete odjednom naučiti kakod a hodate u tuđim cipelama, zato ostanite otvoreni i pokušajte da vaša dela budu bazirana na pojačanoj intuiciju.

Ostanite povezani sa mladim Mesecom u znaku Lava, udahnite snažnu energiju i probudite us ebi unutrašnju vatru za dobre promene.

 

Iskoristite ovu energiju kako biste razvili ljubav i strast prema sebi - to je jedina prečica do želja koje ispunjava novi Mesečev ciklus.

 

 

makonda-tracker