astro

ODLUKE VIŠE DONOSIMO GLAVOM, MANJE SRCEM! Horoskop za PUN MESEC U VODOLIJI (za svaki znak)

0

Saznajte kome pun Mesec u Vodoliji donosi dobre stvari...

 

Rak

 

Vetrove promena sada osećaju svi, ali dok se neki lakše savijaju kako vetar duva, vama bi moglo biti teže nositi se sa tim. U vreme ovog punog Meseca nemojte se plašiti da zatražite podršku drugih ljudi ili se osloniti na nju.

 

Lav

 

Svetla životne pozornice nisu vam strana, ali tokom ovog punog Meseca mogli biste privući neželjenu pažnju. Način na koji vas sada vide drugi u sukobu je s vama najprijatnijom slikom o sebi. Bi li to mogla biti prilika da otkrijete svoju skrivenu stranu?

 

Devica

 

Timski rad ostvaruje rad iz snova! A za ovog punog Meseca kolektivni "san" na kojem radite blizu je da postane stvarnost. Ipak, završne radove mogle bi vam poremetiti iznenadne promene. Ali neka vas to ne zabrinjava – sve je to deo procesa.

 

Vaga

 

Lično je političko. Ipak, često se čini lakšim u svojim društvenim kontaktima izostaviti vruće društvene teme. Ali, u vreme ovog punog Meseca izbjegavanje kontroverznih tema možda neće biti moguće. Hoćete li prekinuti konverzaciju ili stvoriti sigurnu atmosferu koja nudi podršku i omogućava dijalog?

 


Škorpija

 

Događa se sudar svetova! Možda volite da su vam javni i privatni život odvojeni, ali za vreme ovog punog Meseca mogli bi biti preblizu za vaš ukus. U vezama se suočavate sa vlastitim kontradikcijama. Suočavanje sa njima umesto izbegavanja samo vas može učiniti snažnijima i mudrijima.

 

Strelac

 

Vi ste za to da se svakom priznaju zasluge – što je mnogo lakše kada se dogodi da ste upravo vi ta osoba sa najvećim, najsjajnijim idejama. A u vreme ovoga punog Meseca mogući su bljeskovi ingenioznih ideja.

 

Jarac

 

Marljiv se rad isplati – a vi zaslužujete uživati u plodovima svog truda. Ali iako se sa pravom ponosite svojim postignućima, za vreme ovog punog Meseca manje ste vezani za materijalne pokazatelje svog uspeha. Zapravo, mogli biste sve više osećati da su vam teret.

 

Vodolija

 

Volite iznenađivati druge – ali tokom ovog punog Meseca mogli biste iznenaditi i sami sebe. Vaše emocionalne reakcije verovatno nisu ono što ste očekivali. Pitanje je treba li dati oduška tim osećajima ili ih zadržati za sebe.

 

Ribe

 

Često se osećate kao da ste u ovom svetu, ali ne i njegov deo. A u vreme ovoga punog Meseca osećate toliko da ćete se možda želeti sakriti od ostatka sveta.

 

makonda-tracker