tajna brojeva

ČITAVA 2020. GODINA JE U ZNAKU ČETVORKE: Numerolog otkriva RUŽNU SIMBOLIKU ovog broja, evo KADA ćemo osetiti POBOLJŠANJE

0

Tajne numerologije nam mogu pružiti potencijalne odgovore na pitanja koja mnoge zanimaju...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Na osnovu brojeva i numeroloških zakonitosti, numerolozi mogu da otkriju kada bismo mogli da očekujemo izlazak iz krize izazvane pandemijom virusa korona.

Numerološka etika ne dozvoljava da preterano duboko zalazim u ovu temu, jer ja nisam ni epidemiolog ni doktor. Ali, ono što znam je da je 2020. godina četvorke. Četvorka simbolizuje kvadrat, četiri zida, izolaciju, skučenost, zatvorenost. Ne možemo nikuda i moramo da funkcionišemo u tim okvirima. Četvorka je Saturn, ovo je godina bolesti i smrti, cela godine će biti kritična. Biće teško do kraja godine dok Jupiter i Saturn ne uđu u Vodoliju i tada ćemo dobiti vakcinu, za četiri do pet meseci. Kada će biti primenjena na ljudima i da li će funkcionisati, to je drugo, ali nadam se da će doći do kolektivnog isceljenja", rekao je numerolog.

Poboljšanje ćemo, kako se navodi, osetiti tek od 5. maja sledeće godine.

Virus će odjednom nestati i nastavićemo da živimo normalno. Moglo je biti i gore, ali biće dobro. Otvoriće se granice već za neke tri nedelje. Ne možemo da promenimo tok sudbine, ali moramo da ga prihvatimo i da mu se prilagodimo i naučimo da funkcionišemo u zadatim okolnostima", zaključio je numerolog Stefan Dragojlović u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

 

makonda-tracker