astro prognoze

ILUZIJE I RIZICI: Evo šta nam donosi MAGIČNI kvadrat Sunca i Neptuna (do kraja juna)

0

Horoskop otkriva da nam stiže period rizičnih snova i iluzije - evo šta će nam doneti energija Nepruna do kraja meseca!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Od 11. juna Sunce kreira kvadrat sa Neptunom na 90 stepeni - planetom iluzija, snova i pojačane intuicije, piše Lovesensa.

 

Kvadrat Sunca i Neptuna događa se dva puta u godini, a ovoga puta dogodiće se između dva pomračenja i mnoštvo retrogradnih uticaja.

 

Energija Neptuna je "vodena", nežna i kreativna. Pomaže nam da probudimo racionalno u sebi i da snove postepeno pretvaramo u realnost.

Neptun nas podstiče da posmatramo život drugačijim očima, odnosno kroz šesto čulo. Podseća nas da je u životu važno i ono što nije jasno vidljivo,a itekako utiče na našu karmu i sudbinu.

 

 

Ova planeta simbol je visoke svesti i bezuslovne ljubav. Donosi nam predivnu energiju i podseća nas sa je od našeg tela i izgleda mnogo važnije da li smo ostavili čist i uredan prostor u svojoj duši.

Neptun nam pokazuje da je vreme jedna velika iluzija, i da ne postoji pravi trenutak da nešto započnete ili završite, već reagujte ODMAH, onako kako vas vodi intuicija. Ova sanjalačka energija idealna je za intuitivne aktivnosti, kreativan posao, istraživanje dubina svesti. Ovo će naročito pozitivno uticati na karijeru kroz logične i praktične odluke.

 

Dok nas Neptun pokriva velom snova, oduprećemo se jendnoj toksičnoj navici, a to je osuđivanje. Sada moramo biti u stanju da uzmemo u obzir opipljivo, a to postaje teško kada je energija Neptuna snažna.

Odložite donošenje konkretnih odluka i presuda, jer uz prisustvo Neptuna ne otkrivaju se sve janse informacije.

 

makonda-tracker