astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Prolazna zadovoljstva, romantika ili ljubomora ― proverite šta čeka VAŠ ZNAK do 12. maja

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 5. do 12. maja!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Lavovi će ove nedelje pokazivati više optimizma u emotivnim kontaktima, pa će se zauzeti tako boriti protiv partnerove nezainteresiranosti. Neki Lavovi će ozbiljno razmišljati o osobi koja im je pre značila, a neki bi se mogli upustiti u tajnu ljubavnu vezu.

 

DEVICA

 

Device u toku ove nedelje mogu imati neke probleme koji će im izgledati nesavladivi, tako da će kvariti raspoloženje i sebi i partneru. Ipak, u drugoj polovini nedelje će se situacija srediti. Slobodni će biti raspoloženi za nove kontakte koje će najviše imati preko prijatelja.

 

 

VAGA

 

Vage ove nedelje mogu osećati prolazno nezadovoljstvo u emotivnim odnosima, a neki se ljubavni planovi mogu izjaloviti. Ipak i dalje će biti otvoreni za nove kontakte i poznanstva. Kod zauzetih, odnos sa partnerom mogao bi da pretrpi prolazne probleme.

 

ŠKORPIJA

 

Škorpije ove nedelje osećaju potrebu da analiziraju svoj emotivni žtvoti i neće biti naročito raspoloženi za druženje i nove kontrakte. Zauzeti će pokazivati manji interes za partnera, pa bi odnos u vezi mogao da zahladi. Škorpije koji su na nekom putovanju imaće više sreće.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker