astro

HOROSKOP ZDRAVLJA ZA APRIL: Evo šta zvezde predviđaju za svaki znak

0

Proverite šta vas čeka na polju zdravlja u aprilu...

foto: profimedia
foto: profimedia

LAV

Zdravstveno stanje bi moglo biti problematično tokom aprila 2020. godine, ali taj period iskoristite kako bi ostvarili važne promene u svom životu.

Jupiter - Pluton konjunkcija pomoći će vam da promenite ritam, svakodnevne navike i da se rešite onih loših, te uvedete nove, zdravije navike. To uključuje i zdraviju prehranu.

Koliko god posla imate, odvojite vreme za meditaciju, masažu, odmor i opuštanje.

S donošenjem materijalnih i finansijskih odluka nemojte žuriti! Pažljivo birajte prilike.

 

DEVICA

Tranzit Marsa i Saturna kroz kuću zdravlja Device kod nekih Devica može izazvati hipohondriju i preterivanje s dijetama i tretmanima.

Savetujemo da iskoristite energiju Marsa i Saturna kako bi bolje organizirali svoj dnevni raspored i vodili zdraviji način života. Osmislite plan i provedite ga u delo.

Krajem aprila vladari kuće zdravlja Device, Sunce i Uran, susreću se u vašoj 9. kući. Pomoći će vam da iz drugog kutka sagledate vašu situaciju i spoznate povezanost između emotivnog, mentalnog i fizičkog zdravlja.

Pomoći će vam i molitva ili duhovne vežbe poput meditacije i odlazak na sveta mesta.

Iskoristite moć uveravanja i komunikacijske veštine! Sreća je na vašoj strani i imate dobre izglede da se istaknete i zablistate.

 

 

VAGA

Prve dve dekade aprila 2020. godine biće zamorne i isprepletene stresnim događajima i emotivnim previranjima, ali uprkos tome, imaćete priliku da stanete čvrsto s obe noge na tlo.

Osećaćete se opterećeno zbog nekih moralnih obaveza prema članovima porodicai ili općenito zbog previše obaveza.

Nemojte se povlačiti u osamu, izađite s prijateljima i dajte im priliku da vas razvesele.

S druge strane, ne bi štetilo da uvedete opuštajuće rituale samo za sebe, da odete na masažu ili na mesta koja vas ispunjavaju osećajem mira i opuštaju vas.

Iskoristite planetarne tranzite kako biste oprostili kome treba i razrešili porodična pitanja i iscelili dušu!

 

ŠKORPIJA

Tokom aprila 2020. godine mnogi od vas osećaće se izmoreno i obeshrabreno zbog truda kojeg ste do sada ulagali. Promene nisu jednostavne, ali vi ne želite pomoć i niste entuzijastični.

Nemojte dopustiti da vas prošlost preplavi i nemojte dopustiti da vas stvari frustriraju. Savetujemo da se odlučite za terapiju i stručnu osobu s kojom možete razgovarati o svojoj prošlosti i onom što je ostavilo duboke tragove na vašoj duši.

S druge strane, ako ste svesni da ste vi povredili druge, nikad nije kasno za to da se ispričate i priznate da ste pogrešili kako biste to mogli otpustiti.

Porodična situacija može se zakuvati i neke osetljive stare teme mogu isplivati na površinu, posebno ako se vaši roditelji upliću u vaš ljubavni život. Nemojte se uznemiravati, budite strpljivi i smireni i rešavajte stvari jednu po jednu!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker