astro

KRATKI VIKEND HOROSKOP: Šta vam zvezde donose u subotu i nedelju?

0

Period koji je pred nama nam može doneti nova rešenja i okrenutost ka rešavanju društvenih problema.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U subotu će Mesec ući u znak Riba, odakle će napraviti konjunkciju sa Merkurom, a potom i sekstil sa Uranom. Ovu simboliku možemo najbolje iskoristiti za kreativnost i sprovođenje vrlo posebnih ideja. Važno je da se oslonimo na intuitivni deo, a poželjno je i da se relaksiramo uz određene tehnike opuštanja. Zapišite svoje snove i nove uvide jer ćete otkriti u vremenu njihovu moć. Uživajte u filmu, laganoj muzici i napravite svoju magičnu atmosferu.

 

Saturn će ući u znak Vodolije u nedelju, ali će boraviti u ovom znaku sve do 2. jula, kada će se usled retrogradnosti ponovo vratiti u znak Jarca. Period koji je pred nama nam može doneti nova rešenja i okrenutost ka rešavanju društvenih problema - akcenat će svakako više biti na kolektivu nego na pojedincu. Dok nas je prolazak Saturna kroz znak Jarca pripremao za novo i tražio od nas da raskrstimo sa svim starim, ulazak Saturna u znak Vodolije označava svojevrsno novo doba i postavljanje drugačijih struktura. Biće nam data prilika da u svoj život uvedemo svojevrsne novine i otkrijemo efikasnije i pogodnije modele.

 

Osvrnite se na sve događaje koji su pokrenuti od kraja decembra 2017. godine, kada je Saturn ušao u znak Jarca, jer će vam biti data prilika da od njih napravite drugačiji scenario. U nedelju će i Merkur napraviti sekstil sa Uranom, što nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i iskreni. Važno je da negujemo posebnost, pružimo podršku drugima, a potom ćemo lako i brzo stići do cilja. Ovo je dan za nove spoznaje, otkrića, razna iznenađenja i dolazak do potrebnih, konstruktivnih rešenja.

 

“Svaka nova sezona raste iz ostataka prošlosti. To je ključ promene, a promena je temeljni zakon.”

 

 

makonda-tracker