astro

HOROSKOP ZA PUN MESEC U BLIZANCIMA: 12. decembar nosi vrlo specifičnu energiju — proverite kako će se odraziti na VAŠ ZNAK!

0

Ovaj pun Mesec donosi mnogo informacija sa svih strana važnih i manje važnih, pa sve treba dobro poslušati da nam nešto bitno ne promakne. Ipak će pojedine osobe pronaći mesto za mir. Mnoge osobe se druže sa prijateljima i razmenjuju važne životne priče i savete. Naravno da će biti i zabave smeha i ozbiljni mudrih saveta od osoba koje poštujete i cenite.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

RAK

 

Kod vas se ovaj pun Mesec događa u dvanaestom polju psihe i tajni pa se mogu događati iznenadne spletke ili prepirke na poslu. Moguć je iznenadni izliv emocija koje će vas preplaviti, sve ono što ste potiskivali duži vremenski period. Odmarajte se i obratite pažnju na vaše zdravlje.

 

LAV

 

Vama se ovaj pun Mesec događa u jedanaestoj kući prijatelja, planova, očekivanja i penzije. Mnogi Lavovi mogu imati poslovni uspeh i ako vam je neko pomogao da uspete – nagradite ga. Pojedini Lavovi mogu započeti ljubavnu vezu!

 

DEVICA

 

Vama se ovaj pun Mesec događa u desetom polju karijere i jednog roditelja. Iako su nervoza i haos prisutni na poslu, posle uloženog truda sledi nagrada. Pojedine Device mogu nešto bitno kupovati – automobil, nekretninu.

 

 

VAGA

 

Vama se ovaj pun Mesec događa u devetom polju dalekih putovanja, više filozofije, mudrosti i učenja. Bitno je da iz sebe iznesete svoja mišljenja i da ih ne držite u sebi. Pojedine Vage mogu doživeti i neka neprijatna iznenađenja. Otvoreno je neko putovanje pa ga ne izbegavajte.

 

ŠKORPIJA

 

Vama se ovaj pun Mesec događa u osmoj kući koja je vezana za transformaciju, nasledstvo i novac od partnera. Moguće je da dobijete novac koji očekujete ili neko povećanje plate. Pojedine osobe mogu dobiti pozitivan odgovor za zaposlenje. Moguće su neke avanture.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker