astro

VIKEND HOROSKOP: Subota je dan za druženje i upoznavanje, u nedelju radite stvari koje vas inspirišu

0

Proverite šta zvezde predviđaju do ponedeljka! Donose nam dobre osećaje, harmoniju i lepu energiju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U subotu su Mesec i Mars u Vagi u konjunkciji, što donosi dobar osećaj i želju za druženjem, odnosno bilo kakvim povezivanjem s drugim ljudima. Mesec je u kvadratu sa Saturnom i Plutonom u Jarcu te inkonjunkciji s Neptunom u Ribama. "Vaše nade i snovi o tome što bi se moglo dogoditi društveno mogu se ostvariti", kaže Skot.

 

Subota je dan koji ćemo poželeti da provedemo sa nekim, budući da će Mesec prolaziti kroz znak Vage. Možete otići u šoping, pozorište ili izvesti partnera na neko romantično mesto. U odnosima se lako postiže harmonija i dolazimo do zajedničkih rešenja.

 

Zahvaljujući uticaju Marsa u Vagi, želite li upoznati nekoga, sada je vrlo verovatno da ćete naći ono što tražite – ako izađete. A ako niste zainteresovani za romansu, ovu energiju iskoristite da stvorite nešto lepo, da se družite sa prijateljima i porodici. U subotu nipošto nemojte ostati kod kuće, ističe astrolog. Izađite i povežite se s ljudima na bilo koji način.

 

 

Mesec u nedelju prelazi u znak Škorpije, ulazeći u područje dubokih emocija. U inkonjunkciji je sa Kironom u Ovnu, što donosi mogućnost povređivanja. Mesec je u konjunkciji sa Suncem u Škorpiji, a opoziciji sa Uranom u Biku.

 

"U nedelju biste mogli biti emotivni ili imati osećaj da ste u zamci u smislu fizičkih okolnosti", kaže astrolog. Osećate li da ste zapeli u nekom području svog života te se zbog toga ne osećate dobro, danas ćete postati svesni toga – ali i sposobni da razmotrite nekoliko načina da izađete iz te situacije i to iskorišćavajući sistem...

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker