astro

RETROGRADNI MERKUR U ŠKORPIJI NOSI LOŠU SREĆU I NESPORAZUME: Treći put u ovoj godini stižu nam razni IZAZOVI!

0

Za retrogradno kretanje Merkura već su uglavnom svi čuli ili osetili na svojoj koži. Merkur je zadužen za misli, komunikaciju, transport, ugovore, pregovore, potpise, kraća putovanja, pošte, trgovinu, kupovinu itd. Ovo je treći retrogradni Merkur u ovoj godini.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV kod vas se ovaj retrogradni Merkur dešava u vašem prirodnom četvrtom polju što je polje porodice i doma. Mnoge Lavove će interesovati porodica kako šira tako i bliska. Mogu se dešavati neke promene koje su vezane za neke nove početke kada je porodica u pitanju. Neke neistine mogu sada ugledati svetlost dana. Sada nije vreme da kupujete ili prodajete nekretnine. Mogući su iznenadni gosti ili neki rođak da vas poseti. Pojedini Lavovi mogu negde da otputuju ili da rade nešto van kuće.Izbegavajte svađe u porodičnim krugovima.

 

DEVICA kod vas se dešava u vašoj prirodnoj trećoj kući što je vladar Merkur.

Sve što treba da se piše, šalju poruke, mejlovi, dobro treba da pazite. Mnoge Device sada treba dobro da pregovaraju, a završe i potpišu šta treba za vreme direktnog Merkura pre 31. oktobra ili posle 20. novembra. Moguće su greške, kašnjenja pa pomeranje rokova. Pojedine Device mogu imati problema sa nemirom, nervima posebno ako vam je aspekt negativno aspektovan onda ste se preopteretili obavezama, a vaše žrtvovanje sada je prevršilo svaku meru.

 

 

VAGA kod vas se ovaj tranzit retrogradnog Merkura dešava u vašem drugom polju finansija. Sada je uključeno razmišljanje i svest o vrednostima i novcu. Mnoge Vage mogu sada da se usmere na biznis i novac koji ako imate loš aspekt može izostati ili kasnit. Nikako se sada ne preporučuje da ulažete u nešto vaš ili tuđi novac. Ne brzajte sa odlukama jer vam mnogo bolji i uspešniji period predstoji od 20. novembra pa napred. Vi svakako imate teži period zbog Saturna i Plutona iz Jarca već duži vremenski period. Pazite na dogovore i komunikaciju.

 

ŠKORPIJA kod vas će tranzitirati retrogradni Merkur u vašem prvom polju. Velika radoznalost izražen ego će biti izraženi ovih dana. Vi stavljate sebe u prvi plan i vaše mišljenje je usmereno samo na JA. Kako volite sami da se izražavate sada treba da pazite da vam jezik ne bude brži od pameti. Vaša snažna inteligencija sada može biti malo u disbalansu posebno ako imate neki aspekt koji je lošiji.Pojedine Škorpije će pristupati svim komunikacijama sasvim racionalno.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker