astro

CRNI MESEC U DEVICI DOGAĐA SE JEDNOM U DVE I PO GODINE: Šta vašem znaku donosi ovaj događaj 30. AVGUSTA?

0

Mlad Mesec u Devici 30. avgusta predstavlja savršen dan da započnete nešto novo i obnovite energiju na raznim životnim poljima, naročito kada je u pitanju ljubav.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Crni Mesec u Devici predstavlja specijalan događaj u lunarnoj astrologiji i događa se jednom u dve i po godine, piše Stil/ Lovesensa.

 

U astrologiji Crni Mesec je drugi mlad Mesec u jednom mesecu. Mlad Mesec u Devici motiviše da preispitamo životne odluke i napravimo promene o kojima smo oduvek sanjali. Vreme je da se aktiviramo i polako krenemo putem ostvarenja snova. Sada imate šansu da promenite život na bolje!

 

Energija Device je vrlo moćna u ovom periodu, pa ćete uvesti red i organizaciju u svaki haotičan segment života. Potrudite se da ne upadnete u zamku perfekcionizma i prihvatite da ponekad stvari ne mogu potpuno ići onako kako ste vi to zamislili.

 

Mlad Mesec u Devici 30. avgusta predstavlja savršen dan da započnete nešto novo i obnovite energiju na raznim životnim poljima, naročito kada je u pitanju ljubav. Mnogi će u narednim danima pronaći srodnu dušu, a zauzeta srca počeće da planiraju zajedničku budućnost i brak.

 

 

Evo šta vašem znaku donosi Crni Mesec u znaku Device!

 

Ovan - vreme je za organizaciju

 

Crni Mesec će pozitivno uticati na poslovni život Ovna. Bićete bolje organizovani i promenićete neke svakodnevne navike. Moguća je nova poslovna ponuda za Ovnove koji maštaju o promeni posla. Razmislite o svojim rutinama. Posvetite se negovanju psihičkog zdravlja.

 

Bik - ostanite hladne glave

 

Dragi Bikovi, pritisak i teret koji nosite na svojim leđima pomaže da se usavršavate tokom perioda Crnog Meseca. Uspećete da organizujete svoje vreme i lako se prilagođavate svakoj novonastaloj situaciji. Predivna energija ljubavi donosi vam uskoro novu romansu. Zauzete Bikove očekuje sladak odnos sa partnerom, ali potrudite se da izbegnete sukobe i kritikovanje. Mnogi parovi poželeće da se ostvare u ulozi roditelja.

 

Blizanci - pojačana tenzija

 

Očekuju vas rasprave sa partnerom. Kada osetite ljutnju i bes, nemojte odmah započinjati raspravu, već sačekajte da se strasti slegnu, a zatim razgovarajte. Oni koji su želeli novi dom, imaće lepe vesti po pitanju selidbe. Prijaju vam promene koje se dešavaju. Ostajete prizemni i hrabro koračate stazom svojih snova.

 

Rak - novo prijateljstvo

 

Crni Mesec donosi period ispunjen bogatim društvenim životom. Upoznaćete puno zanimljivih ljudi, a mnogima će nova poznanstva doneti dobre promene na poslovnom planu. Boravak u prirodi pozitivno utiče na vaše zdravlje i pomaže da smanjite stres. Pažljivo birajte reči!

 

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker