astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde predviđaju u periodu do 1. SEPTEMBRA!

0

Kraj avgusta biće turbulentan za pojedine znakove

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Hrana

Promene u načinu ishrane vam prijaju i sada čak i najveći skeptici među vašim prijateljima (a poznajući vaše apetite) moraju da priznaju da izgledate bolje nego ikad. Neka vam komplimenti daju dobar vetar u leđa da nastavite sa zdravijim životom“

Ljubav

Sedmica koja je prosto dušu dala za avanturu, za mnogobrojne kontakte sa suprotnim polom, za flertovanje. Reklo bi se na prvi pogleda da vam je ljubav širom otvorila vrata, ali ne bih se ja na vašem mestu baš zaletala u zaključcima ove vrste. Sada se stvari mogu lako pokrenuti, ali je pitanje u kom pravcu će ići. Mnogo će ovih prilika da otpadne u nekom kratkom vremenskom roku. Postoji šansa da naletite na onog pravog ili na onu pravu ali samo će vreme dati svoj sud ko vredi a ko ne. Oni koji su zauzeti – šareno. Nekim parovima će biti super jer će uspevati da se uklope i da zajedničkim snagama guraju napred, ali će biti i onih koji će prosto vrebati svaku priliku da se isposvađaju....

Posao

Možda vam sada izgleda da se neke priče i situacije vrte bez ikakvih rezultata, da samo radite i radite i radite a ništa od tog svog rada ne vidite, da izgarate na poslu a dobijate mrvice....ali morate da shvatite da je ovo samo UVOD u ono što dolazi. I naravno – da nastavite dalje punim tempom. Nove mogućnosti već od ove sedmice mogu početi da se otvaraju pred vama i sigurno je da vas vode u vrlo ozbiljnom pravcu. Dobijate sve veću podršku i podsticaj od strane nadređenih osoba.

Novac

Proverite stanje neizmirenih obaveza i regulišite makar neka dugovanja.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

 

BIK

 

Hrana

Malo padnete, uhvati vas neko čudno raspoloženje (koje se odlično zatrpava i guši hranom), pokleknete....pa onda opet rešite da ćete biti karakter i navalite na grickanje voća i povrća, semenkica....Nije vama lako s vama u ovom periodu – treba se izboriti sa apetitima i raspoloženjima

Ljubav

Mlad Mesec u polju ljubavi, zabave, provoda i opuštencije uvodi Bikove u period kada i te kako mogu napraviti ozbiljniji korak ka ljubavnom ispunjenju. Odjednom će dosta osoba biti zainteresovano da uživa u vašem društvu – naći ćete se u centru zbivanja i sigurno je da će vam jednim delom to jako prijati. Avanturice su moguće, a čak je moguće i da jedna od ovih priča polako preraste i u nešto ozbiljnije. Ukoliko čeznete za nekim iz prošlosti, od ove sedmice se otvara prostor da se i tu situacije pokrenu. Zauzeti Bikovi – možda situacija sa partnerom nije najsavršenija, ali je dosta mirna. Voljena osoba je nervoznija nego inače, ali vi uspevate da stvari držite pod kontrolom.

Posao

Imate vi dosta zamerki i na račun kolega, ali i na račun onih koji su vam pretpostavljeni. Da ste zadovoljni trenutnom situacijom i njihovim odnosom prema vama – pa baš i niste, ali ste zauzeli stav da je posao na prvom mestu i toga se i držite. U svakom slučaju, neko rasterećenje tokom ovog perioda vam sledi – ili će se na poslu sve odvijati mirnije nego inače ili vi nećete dozvoliti da vas situacije dotiču. Vaša praktičnost i posvećenost obavezama neće proći neprimećeno.

Novac

Iznenadni prilivi. Mogućnost sitnijih dobitaka u igrama na sreću.

Zdravlje

Pazite da ne pokvarite stomak. Mogućnosti alergija.

 

 

BLIZANCI

 

Hrana

Od zamerki na vaš način ishrane u ovom periodu, morala bih posebno da izdvojim to što ste skloni da jedete u kasnim večernjim satima i to ne male obroke....Da, možete se izgovarati nemanjem vremena, ali negde i sami znate da vam ovo samo može doneti probleme sa probavom.

Ljubav

Neko vas jako privlači, hemija koju osećate je neverovatna i lako joj se možete prepustiti. Trenutno vas ne interesuje u kom pravcu bi ovaj odnos išao i da li ima budućnost – strasti su prejake da biste imali želju da se opterećujete razmišljanjima. Vrlo aktivan društveni život, nova poznanstva preko izlazaka ali i preko interneta. Zauzeti Blizanci – obaveze vas polako preplavljuju i vi ćete od ove nedelje imati sve manje vremena koje možete posvetiti emotivnom partneru. Pokušajte da ovo ne utiče na vaš odnos – pronađite u svakom danu trenutak u kojem ćete dragom biću moći da pružite i pokažete pažnju. Sitne razmirice će se u ovom periodu uglavnom voditi oko svakodnevnih problema i situacija.

Posao

Dosta poslovnih obaveza i novih prilika, naročito onima koji se bave privatnim biznisom. Pred vama se otvaraju i nove mogućnosti i poslovne šanse – nešto čemu ste se nadali ali ste mislili da ćete još na to morati da čekate. Ulazak vašeg vladara Merkura u znak Device donosi vam bolju organizaciju i veću efikasnost na poslu, ali i sklonost da prihvatate dodatne obaveze iako ste i postojećim u priličnoj meri zatrpani. I pored toga – imate odlične ideje kako da unapredite svoje poslovanje.

Novac

Prilivi od dodatnih poslova. Troškovi za kuću ili članove porodice još uvek su dosta prisutni.

Zdravlje

Uglavnom sitnija, prolazna zdravstvena problematika.

 

RAK

 

Hrana

I sami ćete primetiti da vam stomak vrlo čudno reaguje, čak i na one namirnice sa kojima nikada do sada niste imali problema. nadimanje i teškoće sa probavom skreću vam pažnju da je neophodno da akcenat bacite na biljna vlaka, posebno na povrće.

Ljubav

U ovu sedmicu ulazite kroz opoziciju Meseca iz vašeg znaka sa Saturnom i Plutonom iz polja partnerstava. Iako će odnos sa voljenom osobom biti prilično korektan, ovaj aspekt govori da vi lično, iznutra – ne osećate sigurnost i da smatrate da po nekim pitanjima postoji distanciranost ili nerazumevanje između vas dvoje. Ne donosite zaključke naprečac niti mučite sebe pitanjima na koja trenutno ne možete dobiti odgovore. Od pred kraj nedelje osećaćete se mnogo stabilnije i mirnije. Slobodni Rakovi – nekako ste mi živnuli, prijaju vam osobe koje su oko vas i koje vam pokazuju zainteresovanost. Ne želite da žurite – puštate da vam pokažu da li vas zavređuju....

Posao

Vrlo interesantna sedmica je pred vama. Pozitivno će vas iznenaditi informacije koje dolaze do vas – daju vam veliku nadu da ćete uspeti u svojim namerama i iako kod vas i dalje postoji skepticizam – spremni ste da krenete ovim putem i donesete odluke. U ovoj nedelji očekujte završetak pregovora iz prethodnog perioda – i to u vašu korist. Dobra mogućnost za nove klijente, nove poslovne partnere, a ukoliko ste nezaposleni – vreme vam je da se bacite u aktivniju potragu.

Novac

Mogućnost višestrukih priliva. Dodatna poslovna angažovanja.

Zdravlje

Nedelja u kojoj bi trebalo više se opustiti i odmoriti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker