astro

KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP ZA JESEN: Stiže buran period strasti, problema i ljubavnih igara!

0

Rakovima se nove osobe pojavljuju u životu, Strelce očekuju problemi, dok su Vage prepuštene strastima i započinju zanimljive ljubavne igre.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

STRELAC

 

Tokom jeseni Strelce očekuju problemi u ljubavnim odnosima. Postoje šanse da će neki od vas, baš početkom jeseni, konačno staviti tačku na vezu ili brak ili će druga strana odlučiti da nema više šta da radi s vama.

Slobodni pripadnici znaka će jednim velikim delom biti okrenuti prošlosti i postoji ozbiljna šansa da obnovite vezu s nekim ko vam je ranije bio partner.

 

JARAC

 

Na jesen oni koji su zauzeti imaju priliku donekle stabilizovati situaciju s voljenom osobom, ali će to biti prilično zahtevan zadatak. Za to vreme oni slobodni uglavnom uživaju.

Neke veze iz prošlosti ponovo će doći na dnevni red pa vidite vredi li dizati ih iz pepela ili ne. Noviteti se smenjuju kao na traci, vaše je samo da uživate.

 

 

VODOLIJA

 

Jesen je vreme za ispravljanje situacija, ali to ni u ovom periodu neće ići lako. Neke odnose neće biti moguće spasiti. S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići i u drugu krajnost i naglo se odlučiti na početak zajedničkog života ili braka.

Što se slobodnih tiče, neki od vas se odlučuju na povratak bivšem partneru, a oni drugi kreću u ljubavna osvajanja.

 

RIBE

 

Jesen donosi probleme kod svih koji su u bilo kakvom tipu zabranjenog odnosa, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka.

S nekim dilemama ćete u svojim mislima definitivno završiti i shvatiti ko su osobe kojima se treba okrenuti i posvetiti im svoju pažnju i ljubav.

makonda-tracker