TREBA VAM SLOBODA

ASTRO PREDVIĐANJA DO 23. AVGUSTA: Zvezde nam prognoziraju VELIKE PROMENE!

0

Dok je Sunce u Raku uticalo na vas da budete skoncentrisani na porodicu i kuću, sada ćete biti okrenuti drugim stvarima u simbolici Lava.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lav u horoskopu predstavlja ljubav, decu, kreativnost, rizik i zabavu, tako da će vam sve te stvari biti preokupacija u ovom periodu.

 

Bićete ispunjeni nekom pozitivnom energijom i optimizmom, pogotovo jer je i Mars u Lavu. Više ćete biti okrenuti odlasku na odmor nego radu, možete izražavati određenu lenjost i preveliku potrebu za zabavom.

 

Oni koji se ne kupaju na moru mogu biti jako ambiciozni i želeće da se istaknu, posebno oni koji se bave nekim kreativnim poslom – imaće inspiraciju. Ovaj period u vama probudiće želju da budete u centru pažnje, izloženi pogledima i svesni snažnog utiska koji ostavljate na druge.

 

 

U ovom periodu biće vam važno kako vam se drugi obraćaju, jer i najmanja provokacija može vam povrediti ponos i “spustiti” ego.

Ljubav će vam biti jako važna. Možete iskazivati veću sklonost riziku.

 

Lav će uticati na vas da pokažete svoje najbolje osobine, kao što su plemenitost, galantnost i velikodušnost.

 

Sunce u Lavu je trenutno u aplikacionom kvadratu s Uranom u Biku. Sada ono što najviše želite je da vas drugi ostave na miru, da vas ne ograničavaju, da se osećate slobodni čak iako živite s nekim jer vam je sloboda sada potrebna kao vazduh. Bez nje ne možete disati, ne možete stvarati, a ovo će posebno osećati Lavovi...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker