astro

SVAKO ĆE DO KRAJA GODINE IMATI NAJBOLJI PERIOD ZA LJUBAV: Saznajte koji DANI će biti POVOLJNI ZA VAŠ ZNAK!

0

Proverite kada će Venera biti uz vaš znak!

foto: Profimedia

STRELAC

 

S Jupiterom u svom znaku imaćete osećaj da su vam sva vrata otvorena, pa tako i ona ljubavna. Bićete u odličnim raspoloženjima, ali zbog kvadrata Neptuna skloni i zabludama. Zbog urođene potrebe za slobodom, pazite da se ne razmašete previše ili pak da neku dragu osobu ne odbijete svojom indiskrecijom. Negujte realistično promatranje kako sveta u sebi, tako i oko sebe, kako biste znali primereno postupati. Uz takav pristup pred vama je vrlo ugodan period. Vedrinom ćete spontano privlačiti osobe suprotnog pola, pa su osigurana nova poznanstva ili dobar razvoj već postojeće veze. Venera će osvežiti vaš ljubavni život posebno od 29.7. i do 21.8. i opet snažno od 2.11. do 26.11.

 

JARAC

 

Sporije planete davaće stabilan smer vašem privatnom životu. Verovatno ćete se vi pokazati kao najbolji oslonac voljenoj osobi, a ako ste još sami, nije isključeno da priča počne tako da vi dajete nekome podršku. Malo je toga što bi vas sada moglo skrenuti s vašeg puta. Neki među vama možda će osetiti nagle porive za romantikom, ili će se zateći u takvim neočekivanim situacijama zbog tranzita Urana po prirodnoj 5. kući ljubavi. Kako je isti u sjajnim aspektima sa Saturnom i Plutonom u Jarcu, te Neptunom u Ribama, svako iznenađenje biće vam naposletku ugodno, pa ga nemojte odbijati u startu. Venera vam je povoljna posebno od od 22.8. do 14.9. i opet snažno od 27.11. do 20.12.

 

 

VODOLIJA

 

Nakon što ste usvojili lekcije, sad znate što želite i jasno možete definisati svoja ljubavna očekivanja. Nekako ćete lakše disati, a i u vezi će biti opuštenije. Oni koji su još sami rado će vrijeme provoditi s prijateljima i društvom, pa nije isključeno da otuda krene i neka nježna priča. Bit će dobrih provoda u kojim ćete istinski uživati, ali nećete pod svaku cijenu tražiti svoj par. Više ćete biti skloni opustiti se i pustiti neka stvari idu prirodno, a ako treba i polako. Promene možete očekivati povezano sa stanovanjem ili s porodicom iz koje potičete. Moguće je da ćete se u tim temama morati dodatno angažovati uz određen stres. Ipak, i tu će vam pomoći prijatelji. Venera vam je dobra posebno od 15.9. do 8.10. i opet snažno od 21.12. do kraja godine.

 

RIBE

 

Vaša će se mašta odlično isprepletati s realnošću kroz bliže i dalje kontakte. Bitno je samo da ne poletite previše, pa kad uđete u sanjarenje, na vreme se posavetujte s dragim ljudima. Oni će sve videti kako jeste, možete im verovati. Ponekad ćete morati ukrotiti svoje ideale jer će ih život demantovati, no baš će tu funkciju spuštanja na zemlju odlično odrađivati vaši prijatelji. Kako godina bude prolazila, uviđaćete koliko su u pravu i ako budete otvoreni za ozbiljne savete realnih ljudi, bićete prilično zadovoljni. Vaš ljubavni život tako će se razvijati na sve zreliji i pametniji način, a biće prostora i za vaše male ludorije. Venera vam je naklonjena do 28.7. i opet od 9.10. do 1.11.

makonda-tracker