ASTRO

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: Proverite šta vam 2019. godina donosi!

0

Mesečni horoskop za zdravlje i raspoloženje - Vodolije će se razočarati zbog propuštenih prilika, a decembar će za Blizance biti stresan mesec...

LAV

Tokom decembra 2018. godine bićete dobro, psihički i fizički, ali trud koji ulažete u stvari može vas koštati.

Odvojite dovoljno vremena za dobar san, za svoje hobije, ali izbegavajte šoping kao terapiju, jer ćete biti depresivni kada računi stignu. Mnogi od vas biće zabrinuti zbog debljine. Želećete vežbati više. Spoljne aktivnosti u prirodi najviše će vam prijati. Lavovi sa starijim zdravstvenim problemima mogu dobiti nova upozorenja nakon analiza krvi.

 

Savet: Budite diskretni kada govorite o svojim idejama i planovima i birajte mudro kome to govorite!

 

DEVICA

Tokom decembra 2018. godine bićete pod stresom zbog materijalne nestabilnosti. Sada je pravo vreme da reorganizujete svoj život. Pristupite stvarima na konstruktivan način, inače bi mogli imati zdravstvenih poteškoća, nesanicu ili tahikardiju. Prijatelji i porodica na vašoj su strani, iako vam neće uvek reći ono što želite čuti. Objektivno mišljenje nekog ko vam želi dobro može puno pomoći. Kako biste izbegli psihičku i fizičku iscrpljenost dobro je da promenite malo okolinu i da upoznate nove ljude. Možete se odlučiti se za odlazak u teretanu i slično.

Savet: Izbegavajte velike novčane uloge i srežite troškove što je više moguće. Ako ste u dugovima, odredite prioritete otplate!

 

VAGA

Tokom decembra na umu će vam biti praznici, zabava i dobar provod u mislima. Dosađivaćete se i osećati pritisak zbog obaveza na poslu i svakodnevnih obaveza kod kuće. Izbegavajte preaktivan i zahtevan društveni život, potražite društvo uz koje se možete opustiti i posvetiti svojim hobijima ili okruženje koje vama odgovara. To je način na koji možete naći ponovno unutrašnju ravnotežu i možete nahraniti svoju dušu radije nego da se iscrpljujete zabavom i neprospavanim noćima.

 

Savet: Budite oprezni pri potpisivanju novih dokumenata i kada se radi o novim saradnjama! Stvari nisu onakve kako vama izgledaju na prvi pogled.

 

ŠKORPIJA

Sami ćete pronalaziti razloge za stres, najpre kroz loše upravljanje ili koncentrisanje samo na priliv novca. U decembru 2018. godine odredite šta vam je zaista važno i šta vam je potrebno. U suprotnom ćete raditi previše ili se brinuti oko zarade. Razmislite i odredite novčane prioritete i uspostavićete unutrašnju ravnotežu i mir.

Savet: Pozdravite neočekivane promene u svom životu, jer će vam pomoći u privatnom i poslovnom životu!

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker