ASTRO

Kome se smeši veridba u decembru? Ljubavni horoskop za KRAJ GODINE donosi MNOGO RADOSTI!

0

I pored nepovoljnih pozicija zvezda pojedinim znakovima SREĆA JE ZAGRANTOVANA! 

 

Lav

Pripadnicima ovog znaka, koji su zauzeti, decembar donosi probleme po pitanju komunikacije. Neslaganja koja vas muče, biće pokrenuta kada partner bude poželeo više slobode i nezavisnosti, i više vremena za sebe. Probajte da budete otvoreni, da razumete partnera i shvatite uzroke, koji ne moraju biti direktno vezani za vas. Ovo je momenat kada je najbolje da se primirite, i sačekate drugi deo meseca, kada će se stvari stabilizovati, i kada vas čekaju mnogo laganiji i vedriji momenti sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka kao da ne žele vezivanje. Rešili ste da konačno birate najbolje, a sve ispod toga vas ne zanima, što je dobra odluka, jer nema potrebe da gubite vreme na nešto kratkoročno, kada vas krajem meseca očekuje ona prava osoba.

 

Devica

Device koje su u vezi ili braku, ukoliko su u nekom prethodnom periodu imale turbulentne momente i nesporazume sa partnerom, u decembru bi oni trebalo da se reše. Sada je akcenat na otvorenoj komunikaciji i iskrenosti, kako biste mogli da rešite sve stvari koje su vas mučile, i spremno ušli u novi period. Imate priliku za to tokom prve polovine meseca, a potom vas do kraja godine očekuju lepi i romantični momenti sa partnerom, a nekima koji su u vezi, smeši se i brak. Vazno je samo da ne ulazite u nove sukobe, već da rešite one stare. Slobodnim Devicama u decembru stoji mogućnost upoznavanja neobične i zanimljive osobe, koja vas može potpuno očarati, i iako nećete u početku verovati, mogućnost da ostvarite nešto ozbiljno sa to osobom su velike.

 

Vaga

Ukoliko ste u vezi ili braku, tokom decembra pripazite da ne dođe do ozbiljnijih konfliktnih situacija, koji dalje mogu dovesti do raskida sa partnerom. Loša komunikacija, neslaganje oko ciljeva za budućnost, nerazumevanje, uzroci su povremenih turbulencija, koje mogu zadesiti vašu vezu. Ipak kako mesec bude prolazio, i vaš odnos će doživeti poboljšanje, pa ako pregrmite ovaj početni period bez većih svađa, kasnije će sve biti lakše. Slobodne Vage će tek krajem godine upoznati osobu koja će im privući pažnju i koja će biti ona prava. Do tada, možete da se zabavljate i uživate u povremenim avanturama, što kako stvari stoje, nećete baš želeti.

 

Škorpija

Škorpije koje su u vezi ili braku, a koje kriju nešto od partnera, u ovom periodu bi trebalo da se pričuvaju, jer se mogu desiti neke iznenadne situacije, koje sve tajne mogu izneti na videlo. Bolje bi bilo da se potrudite da budete što otvoreniji i iskreniji sa partnerom, kako bi izbegli sve kritične situacije ovog tipa. Čak i male tajne mogu napraviti velike probleme, pa imajte to u vidu. Slobodni pripadnici ovog znaka, ući će u vezu sa osobom, čije kvalitete će tek kasnije uvideti. Ta veza ima perspektivu, ali sve zavisi od vas, i od vaših želja i očekivanja. Ali čak i ako ostane kao avantura, biće lepih momenata.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker