ASTRO

Sa RAKOVIMA nije lako, a RIBE su jako emotivne: Vaš horoskopski znak govori kakvi ste U VEZAMA

0

Horoskop otkriva mnogo toga o vama.

Vaga: Nesvesne svoje privlačnosti

 

Vage su potpuno slepe i uvek biraju partnere koji su nekoliko nivoa ispod vas. Probudite se i shvatite da ste jako privlačni suprotnom polu i da možete imati koga god poželite. Prestanite da se izvinjavate svom partneru za sve i malo se zauzmite za sebe. Zbog manjka samopouzdanja često se i povlačite u sebe, što tera partnera daleko od vas.

 

Škorpija: Intenzivna

 

Zabavljati se sa Škorpijom je zabavno… ako ste mazohist! Naravno, šalimo se (ne baš u potpunost), jer svako ko vas poznaje zna da ste vi jedna divna osoba s malo svojih “mušica”.

U vezi ste jako intenzivni, ali ste i toga svesni, a svi vaši partneri potvrdiće kako ste u krevetu najbolji. Time se često i ponosite, jer vam je seks jako važan deo veze.

 

Strelac: Zabavna

 

Vi ste jako zabavni i obično ste najsmešnija osoba u društvu, a prijatelji vam se često obraćaju i za savete, jer ste uvek spremni da saslušate i pomognete svima. Prešarmantni ste i to je vaša najprivlačnija osobina.

Skloni ste u ljudima da tražite ono najbolje, što ponekad može biti i loše za vas, ali kad vas neko zezne tri puta, tada već razmišljate o raskidu.

 

 

Jarac: Odgovorna

 

Vi ste bili mama svakom svom dečku, što je nekima odgovaralo, a neke je nateralo da pobegnu trčeći. No, vi sebi jednostavno ne možete pomoći i morate se brinuti o njemu kao o malom detetu i davati mu svu svoju pažnju. To ponekad odaje utisak kao da želite da kontrolišete partnera, što ga može oterati od vas.

 

Vodolija: Nezavisna

 

“Hej, ljutiš li se na mene?”, poruka je koju verovatno dobijete jako često od svog partnera. No vama jednostavno treba malo vremena za samu sebe. No, to nikako ne znači da vam nije stalo, čak, vi ste izuzetno brižni, verni i prava ste podrška svom partneru u svemu, ali jednostavno nemate ni volje ni strpljenja za “bednike”. Jednom kad vas neko razljuti, vi ga zauvek izbrišete iz svog života.

Takođe, u krevetu ste prava zver.

 

Ribe: Emotivna

 

Drage, emotivne Ribe… Vi ste toliko saosećanje i pune ljubavi za druge pa je posebno tužno što najčešće birate potpuno suprotne i loše partnere, koji vas nikako ne zaslužuju. Uz vas se svi osećaju srećno, pa zašto onda ne biste i vi sami. Poslušajte svoje prijatelje i sve što imaju da vam kažu, jer oni se samo brinu o vama. Vaše emocije i kreativnos najbolje se ističu uz partnera, koji u potpunosti zna da ceni iste stvari kao i vi, a pogotovo kada je u pitanju muzika.

 

 

 

makonda-tracker