ne propustite

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP od 17. do 24. septembra 2018. godine: Device privlače pažnju suprotnog pola, a Rakovi treba da se oslone na zdrav razum

0

Vage će biti sentimentalne i osetljivije nego inače, Vodolije će se zaljubiti u nekoga sa posla, a Blizanci očekuju lep poklon u vidu nekog putovanja na egzotičnu destinaciju.

foto: Profimedia

Rak

 

Ljubav

Pozicija Merkura, planete komunikacija blizu Sunca u Devici, nagoveštava mogućnost susreta sa nekim vodenim ili zemljanim znakom, najverovatnije na kraćem putu ili predavanju. U vreme prve Mesečeve četvrti, 16. septembra, oslonite se na zdrav razum, a ne na intuiciju.

 

Posao

Ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem ili ste prisutni u javnosti, zbog posla, mogu da vam se ukažu sjajne šanse. Aspekti sa Uranom upozoravaju da budete oprezniji, ako sarađujete sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. Povedite računa o dokumentaciji i vrednim predmetima.

 

Zdravlje

Na vašem jelovniku trebalo bi da se nađe više grilovanog povrća i barenog mesa.

 

Lav

 

Ljubav

Venera, planeta ljubavi i novca u astrološkom polju ljubavi i posla, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga ste do sada poznavali uglavnom preko službenih kontakata. Merkur, vladalac polja novca, u napetom aspektu sa Uranom, vladaocem polja ljubavi, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom, ali i članovima porodice.

 

Posao

Harmonični aspekti vašeg vladaoca Sunca i Marsa, simbola uspeha, ugleda i inicijative, idu vam u prilog ukoliko se bavite zanimanjem zbog koga ste prisutni u javnosti. Saradnja sa strancima donosi vam uvećanje prihoda. Povedite računa o odnosu prema mlađim saradnicima.

 

Zdravlje

Jedite više barenog povrća i pijte sveže ceđene sokove.

 

Devica

 

Ljubav

U ovom periodu, privlačite pažnju suprotnog pola pa će mnogi poželeti da vam se približe. Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija u astrološkoj kući ličnosti u harmoničnim aspektima sa Marsom, planetom seksualnosti, nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa nekim vodenim znakom na službenom putu.

 

Posao

Odlična moć opažanja i sjajne ideje, aduti su sa kojima ćete pridobiti saradnike ali i nove partnere. Ipak, u prvoj polovini perioda, izbegavajte rizične finansijske transakcije i nepotrebne troškove, naročito ako planirate kupoprodaju nekretnina ili pokretanje privatnog biznisa.

 

Zdravlje

Konzumirajte više laganih čorbica od povrća i voćnih salata.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani..

makonda-tracker