ne propustite

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP od 17. do 24. septembra 2018. godine: Device privlače pažnju suprotnog pola, a Rakovi treba da se oslone na zdrav razum

0

Vage će biti sentimentalne i osetljivije nego inače, Vodolije će se zaljubiti u nekoga sa posla, a Blizanci očekuju lep poklon u vidu nekog putovanja na egzotičnu destinaciju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Saznajte šta čeka vaš horoskopski znak na polju ljubavi, posla i zdravlja ove nedelje, veliki detaljni nedeljni horoskop koji nam prenosi "Cosmopolitan".

 

Ovan

 

Ljubav 

Ove nedelje ćete biti vrlo šarmantni i zavodljivi, zbog čega će mnogi poželeti da vam se približe kako bi bili u vašem društvu. Na nekom predavanju ili sportskoj tribini, krajem perioda, možete da upoznate Vagu ili Blizanca, ako ste slobodni. Ukoliko ste zauzeti, odvojite vreme da otvoreno porazgovarate sa partnerom.

 

Posao

Zahvaljujući vašoj energičnosti i prodornosti, u ovom periodu možete da realizujete zacrtane planove. Mada će finansijska situacija biti bolja nego što ste očekivali, izbegavajte nepotrebne troškove. Čuvajte se da ne postanete žrtva spletki ili ogovaranja.

 

Zdravlje

Uvedite redovne obroke sa dosta barenog mesa i salata, kao i svežeg voća.

 

Bik

 

Ljubav

Naglašen znak Škorpije u kome se nalaze Jupiter i Venera, vladalac polja partnerskih odnosa, u prvi plan stavlja vaš odnos sa voljenom osobom. Put u inostranstvo donosi vam strastveni susret sa nekim koga poznajete preko posla. Ako ste slobodni, na službenom skupu očekuje vas susret sa harizmatičnom osobom.

 

Posao

Vaša pouzdanost i liderske sposobnosti, ove nedelje dolaze do punog izražaja. Inkonjunkcija između Merkura u Devici i Urana u vašem znaku, upozorava da izbegavate podizanje kredita. U vreme prve Mesečeve četvrti, 16. septembra, budite oprezniji ako ste učesnik u nekom sudskom sporu.

 

Zdravlje

Konzumirajte više mlečnih proizvoda i plodova mora.

 

Blizanci

 

Ljubav

Sa Venerom u tajanstvenoj Škorpiji, znaku u koji pada vaša šesta astrološka kuća, možete da upoznate osobu sa kojom ćete da uspostavite i poslovnu saradnju. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, sredinom nedelje, partner namerava da vas iznenadi nekim poklonom ili putovanjem na zanimljivu destinaciju.

 

Posao

Vaš vladalac Merkur blizu Sunca povoljno utiče na vaše poslove, čineći vas racionalnijim i prilagodljivijim, naročito ako ste privatnik. Izazovan aspekt sa Uranom upozorava da krajem perioda budete oprezniji ako sarađujete sa strancima. Povedite više računa o tome kako ulažete i trošite novac.

 

Zdravlje

Oslobodite se „grickalica“ i gaziranih pića.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani..

makonda-tracker