brojevi

Numerološka prognoza za septembar - izračunajte vaš broj i vidite šta vas čeka u ljubavi, sreći i novcu!

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i saznajte šta vam numerologija predviđa za septembar!

 

ČETVORKA

 

Ovo bi mogao biti jedan od mirnijih meseci u toku koga ćete ipak, potpuno neočekivano doživeti možda flert, susret koji se pamti ali i svojevrsnu poslovnu ponudu koja se ne dobija svaki dan. Vreme je da sredite sva pitanja u vezi sa stanom, bilo da imate zaostala dugovanja ili treba da napravite veliko čišćnjenje energetskog prostora. Potreban vam je mir i odmor i bilo bi dobro ako biste sebi priuštili nekoliko dana bar izolacije od svakodnevnice. Izbegavajte bilo kakve teme na poslu u kojima se od vas očekuje neki vaš čvrst stav, ne dajte nikome obećanja koja ne možete da ispunite i pokušajte da se rasteretite obaveza. Moguće su povrede ili upale mišića, istegnuća tetiva, naročito ako ste skloni preteranom fizičkom naprezanju pri rekreaciji. Takođe pazite da se ne povredite u svom domu. ako ste u braku, ne započinjite previše obziljne teme, moguća jer rasprava.

 

PETICA

 

Predstavnici vašega broja mogu završiti veliki deo planiranih obaveza i čak mogu uspeti i u nečemu što su mislili da je malo verovatno. Svaka vrsta kontakta sa strancima donosi sjajne prilike kako za zaradu tako i za druženja, poznanstva i neke nove, za vas vrlo značajne susrete. Budite spremni da prihvatite savet jedne Devetke ili Četvroke pošto će predstavnici ovih brojeva biti spremni da vam učine neku vrstu usluge koja je vama veoma bitna. Dobićete podršku od svih osoba sa kojima ste bliski, bilo da se radi o članu porodice, roditeljima, poslodavcu koji će možda biti veoma darežljiv prema vama i nagraditi vas nekim putovanjem. Mlade Petice mogu poželeti da uđu u brak a dugogodišnji parovi će verovatno planirati odlazak na put. Imunološki sistem možete ojačati lišavanjem nečega što najviše volite, moguće preteranog uzimanja alkohola.

 

ŠESTICA

 

Parni brojevi dobro razumeju predstavnike parnih brojeva ali oni vas neće naročito stimulisati, naprotiv, mogu na neki način podrivati vašu sigurnost u sebe. Hteli ne hteli moraćete da se pokrenete i da pokažete onaj aktivniji i preduzimljiviji deo svoje prirode. Ako vas Dvojka bude upoznala sa Jedinicom ne oklevajte, prihvatite se posla koji je možda na prvi pogled previše odgovoran za vas ali imaćete priliku da upoznate nove kolege ili da se stručno usavršite u oblastima koje su vas oduvek na neki način interesovale. Tempo vam može izgledati ponekada neizdrživ a u žurbi možete biti skloni povredama, često prenapregnut nervni sistem prouzrokovaće potrebu za raspravama, čak ćete uspeti i da se nametnete onima koji su oduvek bili na neki način iznad vas. Ako ste žena Šestica, prihvatite savet ljubavnog partnera, ma o čemu da se radi, a ako ste muškarac Šestica, trgnite se iz letargije.

 

makonda-tracker