brojevi

Numerološka prognoza za septembar - izračunajte vaš broj i vidite šta vas čeka u ljubavi, sreći i novcu!

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i saznajte šta vam numerologija predviđa za septembar!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec, piše Lepa&Srećna.

 

JEDINICA

 

U toku ovog meseca dolazi do izražaja vaša prava priroda. Bićete dinamični, aktivni i prilično zapovednički nastrojeni. Ako ste muškarac, pokušajte da budete džentlmen prema damama a na poslu budite manje autoritativni jer u protivnom možete dolaziti u sukobe sa drugim Jedinicama i Peticama. Četvorke i Dvojke će vas nervirti svojim primedbama koje će biti pravi atak na vašu savest. Ma kog pola da ste, u principu, bolje se razumete sa muškarcima a to vam, ako ste žena, može doneti probleme u kontaktima sa ženama Četvorkama kao i sa članovima porodice, naročito starijima, nećete imati utisak da vas bilo ko podržava. Ljubavni život može biti pun uzbuđenja ako budete išli da razne proslave, drštvena okupljanja, ako radite u velikoj državnoj firi, predstoji poznastvo na nekom većem skupu ili na putu.

 

DVOJKA

 

U toku ovog meseca vaš broj biće previše uticajan što znači da treba da pokušate da držite svoj život u svojim rukama. Svi nekadašnji strahovi koji se tiču nemogućosti da rešite finansijske ali i ljubavne probleme, mogu izgldati prilično opterećujući za vas, posebno ako u vašem datumu rođena dominiraju Dvojke i Devetke. Pokušajte da na život gledate sa vedrije strane jer ćete neki novac verovatno dobiti a moguće i preko igara na sreću ili preko ženskih članova porodice, ma kog pola da ste. Nestalnost i svaka vrsta preterivanja može oslabiti vaš imunološki sistem a ako ste žena, imaćete tendenciju da se ponašate kao da ste žrtva u vezi. Pustite partnera neka bude jači, vama to i onako prija. Muškarci Dvojke biće veoma kretivni i spremni da se maksimalno potrude na poslu što će imati ko da primeti i pohvali.

 

TROJKA

 

Predstoje vam mnogobrojna uzbuđenja, naročito ako budete planirali put, ako se bavite poslom u kome ste maksimalno samostalni i ako budete spremni da prihvatite neku promenu na poslu ili posla uopšte. Sledite svoje potrebe i osluškujete svoj unutrašnji glas jer ćete tako najlakše prebroditi sva iskušenja koja će pred vas stavljati jedna Četvorka, neka druga Trojka i Sedmica. Najteže ćete se slagati sa Jedinicima, naročito ako ih doživljavate kao konkurenciju kako na poslu tako i u ljubavi. Žene Trojke će naročito biti neprijateljski nastrojene prema ženama Jedinicama, a muškarci Trojke prema muškarcima Četvorkama. Može se desiti da vas saka sitnica izbaci iz takta, posebno ako neko bude pokušavao da vam nametne svoj autoritet. Sve što je vanredno, bilo da se radi o poslu ili o nečekivanoj šansi u vezi sa putem ili susretom, za vas će biti veoma privlačno. Potrebna su vam uzbuđenja ali se zapitajte da li imate za njih snage i nerava.

 

makonda-tracker