PUN MESEC U ZNAKU RIBA

MAGIČNA promena na nebu 26. avgusta: Evo šta će ona doneti svakom znaku Zodijaka!

0

Ovaj pun Mesec označava kraj leta i kraj jedne faze u životu a evo kome pun Mesec donosi dobre vesti!

foto: Profimedia

Ovan

 

Nakon perioda problema i nezadovoljstva, vreme je za promene. Svesni ste da morate postati odgovorniji ako želite da ostvarite veliki cilj. Bili ste sebični, zaslepljeni pogrešnim ambicijama, ali sada je vreme da pokažete da ste spremni ponovo da volite.

 

Bik

 

Pun Mesec donosi velike promene i želju da rizikujete zbog sreće. Ako ste prezasićeni trenutnim poslom, vreme je da potražite sreću i uspeh u drugoj profesiji.

 

Blizanci

 

Sve na čemu ste vredno radili uskoro će se isplatiti, bez obzira da li je u pitanju ljubav ili posao.

 

Planovi su se ostvarili jedan za drugim, bili ste organizovani i posvećeni, a pun Mesec vam donosi najlepše darove.

 

Rak

 

Nostalgični ste i u mislima su vam samo uspomene, ali zvezde naglašavaju - fokusirajte se na sadašnji trenutak. Ovde i sada pobedite strah od nepoznatog, budite spremni da uradite nešto važno za sebe. Istražujte životom, jer ako svakodnevno tragate za srećom, uskoro ćete je i pronaći.

 

Lav

 

Imaćete problem sa finanansijama, a nepredviđeni troškovi su vaša najveća prepreka. Ne možete kontrolisati baš sve, ponekad sudbina iskoristi trenutak nepažnje i nevolja se pojavi. Neka svaka učinjena greška postane važna životna lekcija.

 

Devica

 

Previše ste opterećeni svojim ambicijama, a preterani perfekcionizam uporno vam krade energiju. Morate biti svesni da se neće svi planovi ostvariti baš onako kako ste zamislili. Odmor vam je neophodan.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker