PUN MESEC U ZNAKU RIBA

MAGIČNA promena na nebu 26. avgusta: Evo šta će ona doneti svakom znaku Zodijaka!

0

Ovaj pun Mesec označava kraj leta i kraj jedne faze u životu a evo kome pun Mesec donosi dobre vesti!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U nedelju 26. avgusta 2018. godinu u 13 i 56 časova počeće magija punog Meseca, piše Lovesensa. Pun Mesec ulazi u znak Riba i podstiče nas da se osvrnemo unazad i sebi odgovorimo na važno pitanje - Šta sam za svoju budućnost uradio/la ovog leta?

 

Ovaj pun Mesec vlada pred kraj jednog lepršavog i bezbrižnog perioda (leto) i nagoveštava dolazak sezone u kojoj će na naplatu stići svi računi i plodovi našeg truda (jesen), piše Sensa.

 

Magija punog Meseca podstiče vas da se podsetite planova koje ste imali u proleće 2018. godini i da razmislite koji su se ostvarili i ko je odgovoran za one koje nismo uspeli da postignemo. Međutim, ovo nije period u kojm se broje samo greške, već i šansa da razmislimo o budućnosti, organizujemo se i ispravimo sve što nismo uspeli u prethodnom periodu.

 

Pun Mesec je simbol kraja jedne faze, ali i novog početka, zato razmislite koje ćete važne korake da napravite u narednom periodu, jer je sva moć za privlačenje sreće i uspeha samo u vašim rukama.

 

Ovo će biti posebno povoljan period za učenike i studente. Imaće snage za nove pobede i veliki entuzijazam oseća se već na početku školske godine.

Moguće je da će razlika između iluzije i stvarnosti početi da se gubi, a onda donosimo pogrešne odluke koje nas ponovo vraćaju na početak puta.

 

Pošto se magija Meseca uselila u emotivan znak Riba, u mnogim srcima probudiće se burna osećanja. Ne brinite, snaga punog Meseca uspeće da vas zadrži na zemlji i da vas pokrene na dobre promene.

 

Saznajte na sledećoj stranici šta svakom znaku Zodijaka donosi pun Mesec u Ribama...

 

makonda-tracker