astro

Zvezde otkrivaju: Kakvog MUŠKARCA privlačite prema horoskopskom znaku!

0

Bilo da ste u vezi ili da želite da pronađete partnera, postoji nešto posebno u vama što je, smatraju astrolozi, zapisano u zvezdama.

Dečko i devojka
Dečko i devojkafoto: Profimedia

Ovan
Ova "kruta" dama je magnet za muškarce koji žude za uzbuđenjima i intenzivnim putovanjima. Zavisnike od avantura i putovanja sigurno će privući devojka rođena u znaku Ovna, a ona uz sebe obožava da ima partnera koji neguje slične​ želje kako bi zajedno postigli savršen užitak u vezi.

Bik
Bik zna šta znači voleti nekoga i verovati mu, a sebe potpuno dajete osobi koju volite. Muškarci koji traže opuštene, pouzdane žene sigurno će poludeti za vama.

Blizanci
Dvoličnost je pokazatelj muškarcu da ga očekuju razna uzbuđenja, a upravo takve i vi privlačite. Muškarci koje vi privučete često su impulsivni i spremni za nova iskustva. Oni slede srce i upravo zato su pronašli vas.

Rak
Senzualan, dubok i osećajan znak koji zna šta znači biti povezan sa nekim. Rakovi jednostavno ne mare za novac i izgled. Što ste osećajniji - to ste im privlačniji. Muškarci koji postanu opsednuti vama su oni koji traže ljubav.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker