astro prognoza

Uran je ušao u Bika: Evo šta to znači za ovaj, ali i sve ostale znakove

0

Kako je Uran, planeta razdora, nukleranog oružja, zemljotresa, ali i iznenadnih događaja, nakon 7 godina boravka u znaku Ovna prešao u zemljani znak Bika, sleduje nešto drugačiji scenario svima nama.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Ne paničite odmah! Uran, kao i svaka planeta ima svoje tranzitno kretanje kroz znakove Zodijaka. Neke se kreću sporije, neke brže.

 

Kada spora planeta menja znak, ko što je to Uran, onda se dešavaju značajne stvari na globalnom planu.

 

Kako znak Bika vlada zemljom, ravnicom (pretežno), plodovima, poljoprivredom, ekonomijom, materijalnim dobrima, novcem, između ostalog, tako su navedene kategorijie na udaru promena i pometnje.

 

Ovo govori u prilog tome kako će nam se tlo pod nogama bukvalno poljuljati, naročito onima koji su rođeni u prvoj dekadi Bika, a zatim i ostalim znakovima.

 

Ni jedna planeta se ne karakteriše kao samo loša ili samo dobra, sve funkcionišu po principu "jin i jang", tako Uran nekima može napraviti bitne pozitivne, ali svakako iznenadne promene.

 

U ovoj priči ne izostaju Škorpije, koje su nasuprot znaku Bika, te jednako podložne gromoglasnom udaru planete nemira. Škorpije koje nisu u braku, mogu isti planirati.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker