ASTRO

Nisu podložni i neće vam dozvoliti manipulaciju: Ova 3 horoskopska znaka mentalno su najjača

0

Zbog čvrstog stava, ali i odličnim procenjivačkih sposobnosti, ovi znakovi pokazuju najjaču mentalnu snagu i gotovo nikada ne mogu biti žrtva manipulacije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sa ovim znakovima nema šale. Iako pomislite da su podložni manipulaciji, grdnos te se prevarili. 

 

 

 

Škorpija
Škorpije su poznate kao najveći majstori manipulacije. To znači da ćete ih teško „preveslati” – oni se oslanjaju na šesto čulo, te gotovo nikada ne greše u proceni.

Pripadnici ovog znaka odlično znaju da postave granice, a to znači da nikada neće uraditi nešto što zaista ne žele, a u slučaju pritiska opiraće se, a često I servirati osvetu.

Bik
Bik je pojam stabilnosti i jačine, te nema šanse da ga nagovorite na nešto što on ne želi. Oni će momentalno iskazati svoje mišljenje i bez problema vas odbiti, kada im nešto nije po volji.

On se ne osvrće na komentare okoline, već uvek radi onako kako je zamislio. Samim tim, reč ne je često u njihovom rečniku, pa čak i ako to znači trpenje posledica.

Lav
Vatreni Lavovi su poznati kao narcisi, a poštovanje okruženja im je veoma važno. Samim tim, prevaru i bilo koju vrstu manipulacije nikada ne preštaju, a spemni su i da zagorčaju život.

Slično kao Škorpije, pripadnici ovog znaka su veoma osvetoljubivi, te u slučaju pretnje reaguju burno i spremni su da zagorčaju život osobi koja ih je povredila.

 

 

 

 

makonda-tracker