ljubav i zvezde

Oni očekuju da ih partneri obasipaju poklonima: Šta horoskopski znaci žele u vezi?

0

Astrolozi otrkivaju - šta zaista tražimo od ljubavi? 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan

Ovnovi vole ljubavnike, partnere koji su s njima otvoreni i direktni, a ne vole da čekaju. Nestrpljivost i manjak spontanosti može im potpuno uništiti vezu. Najteže od svega će im pasti osećaj da partner nešto krije od njih. Budite direktni i recite svom Ovnu što mislite.

 

 



Bik

Nežnost je jedna od najvažnijih stvari za Bika. Bez nepristojnosti, prostota, neukusnog izgleda ili bilo kakve grubosti. Bikovim srcem vlada uglađenost i profinjenost i ako partner ili partnerka ne mogu biti civilizovani, Bik preko toga neće moći da pređe niti da to oprosti.

Blizanci

Komunikacija je najvažnija stvar ako imate Blizanca za ljubavnika ili ljubavnicu. Nazovite, pošaljite mejl ili SMS poruku svaki dan. Ako niste u stalnom kontaktu, to može biti pogubno. Komunicirajte i dodirom, mirisom i ukusom. Za Blizanca ne postoji previše izgovorenih reči ili previše šaputanja na jastuku.

Rak

Rakovi ne samo da žele da budu zaštićeni, nego i da osete da sami štite partnera. To stvara sigurnost unutar koje može da raste ljubav. Vernost, zaštita i potpun osećaj sigurnosti u zagrljaju voljene osobe najprijatniji je osećaj za Raka.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker