Bacite pogled na vašu natalnu kartu

Od genija do ludaka... nekoga ćete sasvim slučajno izabrati: Ovako će se na vas odraziti Venerino zaljubljivanje u znaku Vodolije

0

Venera u Vodoliji je izuzetno čudna, kažu kako joj je drugo ime hodajući stres i to na emotivnom planu. Naime, čim nasluti produbljivanje odnosa, ona podiže zidove, jer je u Saturnovom znaku...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Venera u Vodoliji često ne shvata ili ne primićuje emotivno udvaranje i svrstava ga pod prijateljsku naklonost. Termin "friendzone" je verovatno skovala neka Venera u Vodoliji!

 

Ali, kao grom iz vedra neba, Venera u Vodoliji će vam iskazati ljubav i prijateljstvo podići na viši nivo. Ovu Veneru morate da čekate 100 godina, ali će s vremenom postati najemotivnija i najprivrženija osoba koju poznajete, poručuje astrolog Miloš Tomić, prenosi Lovesensa. Ovo generalno nisu posesivne i ljubomorne osobe, ne vole društvene norme i formalnosti i veze su im poprilično nekonvencionalne, ali kada se jedna Venera u Vodoliji istinski zaljubi, potrebno joj je gotovo svakodnevno iskazivati ljubav. Tu je ponovo u igri uticaj Saturna, koji zna da poljulja njihovu sigurnost.
 

Zato je najbolje da ih često obradujete nekim malim znakom pažnje, jer vole sitnice, a najviše vole neobične stvari.

 

Venera u Vodoliji se zaljubljuje u "čoveka iz budućnosti", izabraće za sebe najvećeg čudaka iz društva, pa će zauzvrat dobiti ili genija ili ludaka.

Žene sa Venerom u Vodoliji najčešće privuku visoke, mršavije muškarce, svetlijeg tena i naglašenih ruku, koji se bave "zanimanjem budućnosti", a to mogu biti inžinjeri, programeri, naučnici, astronomi...

 

Muškarci sa Venerom u Vodoliji se zaljubljuju u neobične devojke, koje bilo da su povučene ili najglasnije u društvu, u svakom slučaju odudaraju po stilu i ponašanju od okoline.

 

Zbog svoje emotivne nestabilnosti i potrebe za slobodom, osobe sa Venerom u Vodoliji naglo ulaze i izlaze iz ljubavnih veza. Zato najčešće ili nikad ne uđu u brak ili u prvom braku shvate da su pogrešili, pa nakon razvoda sreću traže u drugom braku.

makonda-tracker