Srećno

Ciganske karte za februar 2018. godine: Da li ćete imati strpljenja da mirno dočekate dan kada će vam svanuti?

0

Izuzetno lepe karte su "izašle" za februar Blizancima koji su slobodni, posebno onima koji žele da nesputano i bez ikakvih obaveza uživaju u životu i ljubavi, ali trenutno kao da ste "pušteni sa lanca", te obratite malo više pažnje ukoliko se nađete u sledećim situacijama...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

LJUBAVNICA - NOVAC - NEPRIJATELJ

 

Ljubav

 

Jaka energija karata i naglašena simbolika Marsa i Venere, govori da će februar biti uzbudljiv ljubavni mesec slobodnim Ovnovima. Najpre preko poslovnog segmenta vama se otvaraju mogućnosti za instant privlačnost, za flertove i avanturu, za jednu žestoku ljubavnu romansu, za koju je pitanje koliko će trajati, ali je definitivno da će uzburkati vaš život. Neko se može zaista lepo zaljubiti u vas, ali je pitanje da li ćete vi biti spremni za ozbiljnost. Zauzeti Ovnovi će biti na klackalici sa voljenom osobom, odnos će trpeti uspone i padove, a najnestabilnija je baš poslednja dekada februara. Gradite komunikaciju sa partnerom.

 

Posao

 

Ovaj vam mesec prvenstveno obećava jaču finansijsku satisfakciju i delimičnu stablizaciju po pitanju rešavanja nekih zaduženja, kredita. Obratite samo pažnju na poslednje dane meseca, kada možete prilično neobazrivo i neumereno trošiti. Generalno gledano – kod Ovnova se budi ambicija i želja za izbijanjem u prvi plan. Krenućete u akciju u želji da što pre ostvarite svoje poslovne ciljeve. Najpovoljniji period za nove saradnje i početke poslovnih projekata stoji vam u drugoj dekadi februara.

 

Zdravlje

 

Zdravstvena simbolika je nepovoljna jedino tokom treće dekade ovog meseca. Potrebno je da ojačate svoj imunitet.

 

BIK

 

LJUBAV - PORUKA - NEPRIJATELJ

 

Ljubav

 

Slobodnim Bikovima stoji jedan lep i podsticajan mesec... naravno, ukoliko ne planiraju da uđu u neku ozbiljniju emotivnu priču. Ta ozbiljnost je malo komplikovana za ostvariti tokom februara, ali ako je za utehu – imaćete flertovanja, ludog provoda i zanimljivih osoba oko sebe koliko vam duša ište! Češće ćete biti u pokretu, neki od vas će imati priliku i za par putovanja, pa se i ovde otvara šansa da upoznate nekog novog, sa kim ćete uživati u dobrom razgovoru i energiji koja struji između vas. Zauzeti Bikovi će baš po pitanju komunikacije biti povremeno u raskoraku sa voljenom osobom.

 

Posao

 

Dobra energija, velika aktivnost, vi ste krenuli jednim jakim tempom i nemate nameru da stanete. Doći ćete u priliku da pokrenete nove poslovne dogovore, ali i da u postojećim saradnjama poboljšate uslove funkcionisanja. Neka dugovanja vas mogu opterećivati tokom februara, i pokušajte da ih regulišete što pre, jer vam krajem meseca mogu doneti ozbiljnu glavobolju. Baš ta poslednja dekada februara je i nešto lošija po pitanju komunikacije sa onima sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi.

 

Zdravlje

 

Trebalo bi da se ozbiljnije posvetite sebi, da se šetate, provodite više vremena na svežem vazduhu. Na taj način ćete se i fizički, ali i mentalno osećati mnogo bolje.

 

BLIZANCI

 

PORUKA - IZNENADNA SREĆA - POSETA

 

Ljubav

 

Izuzetno lepe karte su izašle za februar za one Blizance koji su slobodni, pogotovo za one koji žele da nesputano i bez ikakvih obaveza uživaju u životu i ljubavi. Trenutno ste kao „pušteni sa lanca“ – odavno se niste ovako dobro provodili, odavno nisu ovoliko zanimljive osobe bile u vašoj blizini... Ovaj mesec doduše, donosi vam i mogućnosti za paralelne veze i sedenje "na dve stolice", ali šta sad... šta da se radi kada ste neodlučni, a prilike prosto ne možete propustiti... Zauzeti pripadnici ovog znaka čas funkcionišu fenomenalno, čas ne mogu da smisle jedno drugo. Biće teško pronaći ravnotežu i sklad u odnosu...

 

Posao

 

Da, trenutno je vaša energija fenomenalna, brzi ste, aktivni i uspevate da radite sto stvari odjednom. Doduše, i sami ste svesni da u toj brzini možete očas posla napraviti grešku ili propust, reći nešto ishitreno ili povući potez o kojem niste baš dobro razmislili. Zato, potrudite se da "dva puta merite, jednom sečete". Stoje vam mogućnosti za nove poslovne angažmane, ali i za dodatne poslove kojima biste donekle mogli popraviti finansijsko stanje koje je, kao i do sada, vrlo promenljivo i nestabilno.

 

Zdravlje

 

Uglavnom problemi sa grlom, bronhijama, sinusima. Dobro je što su ove tegobe prikazane kao prolazne i kratkotrajne.

 

RAK

 

KUĆA - VERNOST - DETE

 

Ljubav

 

Neko ko je prilično dugo u vašoj blizini i koga ste možda do sada doživljavali samo kao prijatelja, može početi da vas zanima i na emotivnom nivou. Sa ovom osobom volite da provodite vreme, osećate bliskost i povezanost, jedna stvar će voditi drugoj...i lako je moguće da se u drugom delu februara sve pokrene mnogo brže između vas dvoje. Ovo može biti lepa i stabilna ljubavna priča. Zauzeti Rakovi – dokle god ste vi i partner posvećeni odnosu, nemate nikakvih razloga za zabrinutost. Doduše, bolja vam je druga polovina februara, u kojoj neki parovi mogu krenuti i sa planiranjem prinova.

 

Posao

 

Dobra energija se vezuje za poslovni segment tokom februara. Poslovne saradnje bi trebale da funkcionišu nekim regularnim i stabilnim tokom, mada je moguće da nećete biti zadovoljni zaradom ili će se pak dosta novca odlivati na troškove koji se vezuju za kuću i članove porodice. Privatni segment je prikazan dosta povoljno, u toku ovog meseca možete pokrenuti nešto novo ili povući poteze koji će se brzo pokazati kao dobri. Pred vama su mirni dani, odlični za planiranje i analiziranje poslovanja.

 

Zdravlje

 

Za mlađe Rakove je ovo povoljan mesec po pitanju zdravlja. Kod starije generacije – manji problemi sa stomakom, načinom ishrane ili kičmom.

 

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

 

foto: Profimedia

LAV

 

ČEŽNJA - VENČANJE - MISAO

 

Ljubav

 

Ukoliko ste zauzeti, i vi i partner ćete malo "šetati" sa raspoloženjima i ponašanjima jedno prema drugom. U jednom momentu će sve između vas dvoje funkcionisati savršeno, a već u nekom narednom kao da ćete se oboje povući, distancirati, ućutati. Popravite komunikaciju i otvorite se jedno prema drugom po onim pitanjima koja vas muče i ometaju vaš odnos. Slobodni Lavovi – želite neku ozbiljniju priču, ali niko od onih koji se trenutno motaju oko vas i udvaraju vam se, ne uklapa se u ono što biste vi hteli. Nekome se zaista iskreno dopadate, ali ova osoba nije napadna i ne juri vas, već čeka vaš potez.

 

Posao

 

Osećate neku formu statičnosti kada je posao u pitanju. Situacija nije loša, da se razumemo, ali jednostavno – ne ispunjava vaša očekivanja niti vam donosi dovoljnu materijalnu satisfakciju. Želite nešto da promenite, ali trenutno vam se ne otvaraju prave prilike. Savetuje vam se da iskoristite drugu polovinu meseca za planiranje i razmišljanje, da sačekate još malo pre nego što odlučite kakve biste poteze trebali da povučete. Druga dekada februara je dobra za nove saradnje i proširenje poslovanja.

 

Zdravlje

 

Uglavnom su tokom februara aktivne hronične tegobe, koje se mogu odnositi na kičmu, srce, pritisak. Potrebno vam je više kretanja i rekreacije.

 

DEVICA

 

NEŠTO NOVCA - PUTOVANJE - UDOVICA

 

Ljubav

 

Povremeno viđate ili ste pak samo s vremena na vreme u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Vaši se ljubavni napori sporo odvijaju, a vaša simpatija vam ne pomaže i ne „otvara vam put“ ka sebi. Budite strpljivi i uporni – blokade koje postoje će nestati i tokom drugog dela februara možete osvojiti onog koji vam je srcu mio. Zauzete Device bi prvenstveno trebale da se više usmere na komunikaciju sa voljenom osobom. Ne gurajte probleme pod tepih, već otvoreno porazgovarajte o njima. To je jedini način i da ih rešite. Ne dozvolite da se distancirate jedno od drugog i da između vas vlada tišina.

 

Posao

 

Prva dekada meseca vam je prilično problematična. Zaokupljeni ste velikim obavezama koje treba rešiti jednu po jednu, a odnos sa kolegama trenutno nije baš najbolji i često vladaju napetost i nerazumevanje. Bolje funkcionisanje otpočinje ulaskom u drugu dekadu februara u kojoj ćete imati mogućnosti da proširite poslovanje, naročito ako radite sa strancima ili se bavite uslužnim delatnostima. Možda tokom februara nećete uspeti da ostvarite sve svoje poslovne planove, ali ćete biti zadovoljni finansijama.

 

Zdravlje

 

Moguće su povrede, pa treba voditi računa i na radnom mestu, u saobraćaju, ali i prilikom obavljanja fizičkih aktivnosti, sporta.

 

VAGA

 

MISAO - TUGA - NADA

 

Ljubav

 

Razmišljate na koji način da pokrenete pozitivna dešavanja i dobru atmosferu u emotivnoj vezi ili braku. Čini vam se da vas partner trenutno „ne prati“, da je okrenut nekim svojim ličnim problemima i da ne razume šta se u vama dešava. Ovaj vas mesec ne podržava kao par, ali tokom njega neće doći ni do nekih krupnijih problema između vas dvoje...uglavnom ćete više vremena provoditi sa svojim prijateljima nego jedno sa drugim. Slobodne Vage mogu maštati, mogu sanjariti na javi, mogu se eventualno uplesti u neku formu površnog odnosa, ali evidentno je da ništa ozbiljnije emotivno ne mogu da ostvare.

 

Posao

 

Imate velike planove, ali trenutno ne i dovoljno volje ili pogodnih okolnosti da biste ih mogli ostvariti u potpunosti. To ne znači da nećete uspeti jednim delom da realizujete neke svoje ideje, ali će ovaj mesec za vas ipak proteći u jednoj, za vas, prilično statičnoj atmosferi i blagom nezadovoljstvu. Čini vam se da se sve pokreće previše sporo i da vam prave zarade i pravi dogovori izmiču iz ruku. Nekima od vas će biti ponuđen posao ili projekat, koji možda nisu ono što ste vi očekivali, ali imate šansu da ih razvijete.

 

Zdravlje

 

Neka forma statičnosti i pad energije i imuniteta biće povremeno naglašeni tokom ovog meseca. Starijim Vagama mogući problemi sa bubrezima i urinarnim infekcijama.

 

ŠKORPIJA

 

ČEŽNJA - POSETA - MISAO

 

Ljubav

 

Uglavnom će za zauzete Škorpije februar doneti lepe emotivne momente. Da, stoji da će povremeno biti nekih zategnutih situacija i "hladnijih" razgovora, ali ćete i vi i partner gledati da ih što pre prevaziđete i vratite se u normalne i stabilne tokove vašeg odnosa. Što se tiče slobodnih Škorpija, ako postoji osoba koja vam se već izvesno vreme dopada, trebaće vremena da se ovaj odnos realizuje. Možete pokrenuti ljubavnu priču, ali tek od početka druge dekade. To je istovremeno i odličan period da upoznate više novih osoba koje bi mogle privući vašu pažnju i sa kojima ćete imati odličnu komunikaciju.

 

Posao

 

U prvom delu meseca moguće je da ćete imati probleme u radnom okruženju, jer će odnos sa kolegama i saradnicima biti povremeno kroz neku tenzijju ili nerazumevanje. No, ostatak meseca je dobar, prvenstveno za proširenje postojećih saradnji, ali i za pokretanje novih dogovora. Odlučni ste, sa dobrim idejama i energijom koja vas tera na pokret i akciju, i umećete da na pravi način priđete osobama koje su vam poslovno važne. Finansijski je februar promenljiv, ali nećete biti nezadovoljni rezultatima.

 

Zdravlje

 

Promenite navike po pitanju ishrane – neki od vas su suviše statični i polako "slažu" kilograme. Povremeno ćete imati padove imuniteta.

 

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

 

foto: Profimedia

STRELAC

 

GUBITAK - NEISKRENOST - NOVAC

 

Ljubav

 

Ukoliko ste usamljeni i tražite pravu ljubav, očigledno je da ćete morati da naučite da u novim poznanstvima prepoznate ko je spreman za neku ozbiljniju priču i obavezivanje, a ko traži samo avanturu i prolazne odnose. Moguće je da ćete "lutati" većim delom februara, ali od početka treće dekade ulazite u period u kojem će ono što valja ostati u vašoj blizini. Ovo su dani kada možete otpočeti ljubav koja ima šanse da potraje. Zauzeti Strelčevi bi trebali da izbegavaju sve situacije koje bi kod njihovog partnera mogle izazvati sumnju i ljubomoru. Potrebno je da budete posvećeni osobi koja je pored vas.

 

Posao

 

Zastoj u privatnim poslovima može nastupiti zbog slabe realizacije naplate potraživanja. Podsetite dužnike da što pre izmire svoje obaveze prema vama. Generalno gledano – Strelčevima februar jeste baš mesec za pokretanje novih saradnji, ali nemojte biti iznenađeni ukoliko ovi poslovi budu u početku išli sporo i traljavo. Tek treća dekada meseca će doneti stabilnije finansijske prilive. Ukoliko imate nameru da uzmete kredit ili refinansirate postojeće – to možete uraditi u drugom delu februara.

 

Zdravlje

 

Mogućnosti za urinarne infekcije, za probleme sa bakterijama i virusima. Takođe – potrebno je da promenite nešto u načinu ishrane.

 

JARAC

 

MISAO - NESRECA - LJUBAVNIK

 

Ljubav

 

Emotivne veze i brakovi ne bi trebalo da funkcionišu loše tokom februara. Postoje mogućnosti za neke manje probleme, naročito negde polovinom meseca, pogotovo ukoliko ste i ili vaša voljena osoba po prirodi sumnjičavi i ljubomorni. No, bitno je da će se ovo lako prevazići, bez posledica po vaš odnos. Slobodni pripadnici znaka imaju lepe emotivne prilike, pogotovo ako u vašem životu već postoji osoba koja vam je nekako prirasla k srcu. Doduše, priča će se pokretati sporo, ali u trećoj dekadi meseca bi moglo doći i do njene konačne realizacije. Kao da ćete odjednom odlučiti da se pokrenete!

 

Posao

 

Februar je mesec povoljan za realizaciju planova i ideja koje već neko vreme imate. Sada je pravi trenutak i da ih iznesete na dnevni red pred onima koji bi vam mogli pomoći ili vas podržati oko njihovog pokretanja. Neko vam takođe u februaru može ponuditi saradnju ili čak novo radno mesto i ovo je situacija koju biste trebali ozbiljno da razmotrite, iako se možda ne uklapa u ono što ste vi zamislili za sebe. Po pitanju novca budite malo oprezni, jer možete biti nemarni i više trošiti nego inače.

 

Zdravlje

 

Stariji pripadnici ovog znaka neka više obrate pažnju na tegobe vezane za krvne sudove i kičmu, pogotovo ako su hronični bolesnici. Druga dekada februara vam je zdravstveno opterećujuća.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV - OFICIR - POSETA

 

Ljubav

 

Promenljivi odnosi, takođe i vruće – hladna komunikacija postoji u vašim vezama i brakovima tokom februara. Potrebno je da i vi i partner odgovornije nastupite prema odnosu u kojem ste, da razgovor i emocije stavite na prvo mesto, a da neke sitne probleme ili rešite ili zaboravite što pre. Što se tiče slobodnih, bar po kartama – ovo je vaš mesec za ljubav. Neki od vas će pronaći stabilnu emotivnu priču koja će trajati, dok će drugi uživati u prolaznim i neobaveznim kontaktima. U suštini – ono što želite i čemu težite, uspevaćete i da osvojite tokom ovog meseca. Sreća i ljubav su na vašoj strani.

 

Posao

 

Dosta solidan mesec kada je posao u pitanju je pred vama. Doduše, najbolje ćete funikcionisati tokom njegove druge dekade, jer ste tada najodgovorniji, najviše posvećeni poslu i obavezama i tada ćete ostvariti i najsnažnije rezultate. Pred kraj meseca vam se otvara jedna izuzetno povoljna prilika za novu saradnju, a kod nekih čak i za novi posao – moguće je da ćete imati više ponuda koje će vam biti vrlo interesantne. Što se finansija tiče, bićete zadovoljni, ali ćete lako i trošiti novac.

 

Zdravlje

 

Starije Vodolije bi mogle imati probleme sa kičmom, dok će kod mlađih pripadnika znaka u drugom delu meseca dolaziti do prolaznih prehlada i viroza.

 

RIBE

 

SREĆA - NEPRILIKA - NOVAC

 

Ljubav

 

Ukoliko ste zauzeti, a provodite previše vremena u poslovnim obavezama, morate se potruditi da pronađete dovoljno vremena za voljenu osobu. Druga strana se može osetiti zapostavljeno, a takođe može početi i da sumnja u vašu vernost, imala za to pravih razloga ili ne. Moraćete da pokušate da uklopite i posao i lični život, ukoliko želite da funkcionišete normalno i bez trzavica. Slobodne Ribe će definitivno imati zanimljiva dešavanja – oko vas će se aktivirati pripadnici suprotnog pola u većoj meri nego inače. Na vama je da "proberete" i odaberete ono što je pravo, trajno i vredno.

 

Posao

 

Nije taj vaš poslovni segment ni malo loš tokom februara, pogotovo kada pričamo o mogućnostima za zaradu i stabilne finansijske tokove. To vam neće predstavljati nikakav problem, naprotiv – moći ćete da jednim velikim delom rešite probleme sa dugovanjima i obavezama. Poslovna okolina i kolege su mesto koje je malo napeto u ovom periodu. Nećete imati baš savršen odnos sa njima, a itekako je moguće da će i kontakt sa šefovima i autoritetima biti stalno u nekom "vruće – hladno" fazonu.

 

Zdravlje

 

Sve ono što se vezuje za ishranu i životne navike treba izanalizirati i promeniti ukoliko je potrebno. Morate više obratiti pažnju na sebe.

 

 

makonda-tracker