Astro prognoza

Kako će Plavi Mesec uticati na vaš znak 31. januara: Blizanci - birajte destinaciju, dok se Vodolijama savetuju skromnija očekivanja

0

Pre tri godine, tačnije 31. jula, poslednji put bili smo u prilici da vidimo i osetimo Plavi Mesec. Evo šta nam donosi ove godine...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pun Mesec se dešava u Lavu na 11 stepenu i neće biti plav kako ga nazivaju. Naime, kada se u jednom mesecu pun Mesec dogodi dva puta, kao što je slučaj ovog januara, jedan od njih naziva se Plavim.

 

Mars je pozitivno aspektovan iz Strelca pa će biti izražen optimizam i guranje samo napred ka uspehu, prenosi Besno pile a piše astrolog Željka Knežević. Kako je Lav peto polje dece ljubavi pa će biti izražena ljubav i emocije prema deci i grljenje, ljubljenje u vašim krugovima i druženjima. Sada će biti izražena i velikodušnost, a posebno zaštita prema onima koji su nemoćni ili slabiji od drugi.
 

Ovaj Mesec će od nas tražiti da donesemo konačnu odluku pa treba dobro paziti da se ne donese pogrešna odluka. Ako sumnjate u braku ili vezi možete doneti konačnu odluku ili ako želite da stupite u brak ili vezu. Tako može biti i sa poslom ili sa nekim drugim životnim aspektom koji trebate usmeriti ili napraviti promenu. Sve se definiše u vašoj ličnoj natalnoj karti u zavisnosti gde se kod vas dešava Plavi Mesec i šta on aspektuje i u kojoj kući se dešava.

 

Generalno gledano, Plavi Mesec ne može nikada da vam naškodi koliko vi možete doneti pogrešnu odluku iz vaših emotivnih stanja koja mogu biti bes, ljutnja, melanholija , ljubomora... Kako je Plavi Mesec aspektovan sa Venerom koja se nalazi u Vodoliji, onda dešavanja na ljubavnom polju mogu da se iznenada događaju i budu nesvakidašnja i posebna kao nikada do sada! Nažalost, može biti prelomnih perioda, pa čak i razlaza u partnerstvu, ljubavi, prijateljstvu ili u rodbinskim odnosima što, naravno, zavisi od všeg ličnog horoskopa.

 

Merkur baš 31. januara, odmah dok je Pun Mesec, ulazi u Vodoliju dok je već Venera i Sunce dočekuje pa svi treba da obratimo pažnju na ljubav, finansije, putovanja, pregovore, dogovore, da sve bude odmereno i dobro isplanirano bez uplitanja Punog Meseca koji nosi u Lavu emocionalnu dramatičnost, vatreni temperament, egocentričnost, teatralnost, dominantnost i aroganciju.

 

Merkur će davati jaku intuiciju, originalnost a kod aspekta sa Mesecom može biti i hvalisav i lažljiv. Venera se može ponašati distancirano i ne vrele emocije već se više baziraju na hladnoći, prijateljskim vezama, a kako je aspektovana sa Mesecom iz Lava onda je malo poremećena i može ukazivati na neku tugu u prijateljstvu i ljubavi. Sreća je što ovaj aspekti ne traju dugo a kod vas ne mogu doneti značajnije promene ako vi to sami ne pokrenete.

 

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

 

Plavi Mesec, iz znaka u znak

 

foto: Profimedia

OVAN

 

Kod vas kreće kontrola nad porodicom, prijateljima i neka vrsta žestine u partnerskim odnosima pa mogu neki problemi da se nastave sa početka januara. Nebitno je da li ste u braku, vezi ili slobodni, vi možete očekivati neku buru emocija pa čak i neka saznanja, koja mogu biti neočekivana, vama će dati odgovore ili neka nova razmišljanja . Možete biti vrlo začudjeni nekim prikrivenim istinama ili saznanjima.

 

BIK

 

Nije lako, kod vas se smenjuju agresivnost, senzualnost, ljubomora, posesivnost što sve potiče od ranije jer se osećate odbačeno. Sada nije vreme da se traže drastična rešenja jer pre svega treba da naučite da budete tolerantni u vezama. Neki Bikovi mogu dobiti od svoji nadređenih na poslu neke iznenađujuće zahteve što ne znači da nećete prihvatiti jer vas baš to može pokrenuti iz vašeg hedonizma. Potrebno je napraviti balans između posla i porodice.

 

BLIZANCI

 

Vi sada nastupate strogo i možete se naći u nekoj posebnoj situaciji koja može ukazivati da nisu svi bili pošteni prema vama. Sigurno je da se ne osećate prijatno bez obzira koliko ste vi bolećivi i brižni prema toj osobi. Ovaj Plavi Mesec će vama pružiti priliku da birate gde da putujete pa se nemojte ustručavati da odaberete. Bez obzira koliko vam teško bilo vi krećete napred bez većeg uticaja pomračenja na vas…nastavak na sledećoj stranici…

 

RAK

 

Vi sada možete da izvršite neke promene koje su bile i početkom januara dok se Plavi Mesec dešava u divljem dramatičnom Lavu. Sigurno možete imati teške pregovore ovih dana, posebno kada se radi o finansijama i borbe za njih. Pojedini Rakovi mogu imati i iznenadne hiruške intervencije i kako je u aspektu sa Neptunom što predstavlja anesteziju. Ne preporučuje se da pričate sa nekim o vašim planovima i finansijama.

 

LAV

 

Vaši neki napori od početka januara sada mogu da urode plodom i da imate finansisku dobit. Pomračenje Meseca može kod vas doneti promene na fizičkom izgledu, promenu boje kose, šišanje, tetovaže, promenu garderobe i stila oblačenja itd…Sigurno će biti čuđenje ljudi u vezi vaše promene pa se na to i pripremite. Najviše utiče na drugu dekadu pa se oni mogu pitati šta da rade i kome da odgovore na neka pitanja i da li uopšte treba odgovoriti na neke molbe ili potraživanja.

 

DEVICA

 

Kod vas se oseća potreba da budete sami i da se prepustite melanholiji. Sada se mogu javiti neke sitnije brige kao što su svakodnevni život, rad, obaveze i sve sto nosi svakodnevnica. Uzdržite se od takvih briga jer je to kratkog daha i prolazno. Opustite se, idite na masažu, uživajte u čitanju neke knjige, gledanju filma itd…nastavak na sledećoj stranici…

 

VAGA

 

Tačno pred pomračenje Meseca vi se borite sa smenjivanjem senzualnosti,l jubomorom, posesivnošću i borbom stava u vezama ili braku jer treba pronaći kompromis ili balans. Sve se može dešavati u polju nadanja, želja, očekivanja u ljubavi sa prijateljima ili sa decom ko ih ima ili planira potomstvo.

 

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

 

Škorpije, Strelčevi, Jarčevi...

 

foto: Profimedia

ŠKORPIJA

 

Ovo pomračenje vama ne pada lako što može proizvesti neke nesporazume sa pretpostavljenim na poslu ili nekim članom familije pa se preporučuje da obuzdate dramu i budete što mirniji u to vreme. Posebnu pobunu koju možete imati ako uvidite da vam neko nešto nameće . Obratite pažnju na sve što je vezano za kuću, familiju, karijeru i šefove pa se potrudite da ne donosite pogrešne odluke.

 

STRELAC

 

Uoči pomračenja Meseca se mogu dešavati iz samoće ili neke donešene pogrešne odluke pa će ovo pomračenje vama prirediti neko iznenadno putovanje ili da neko želi da vas vidi jer ste mu potrebni. pojedini Strelci mogu baš sada doneti odluku o putovanju što su oduvek želeli. Uglavnom se dešavaju vama kratka i daleka putovanja, komunikacija koju trebate prilagoditi…nastavak na sledećoj stranici...

 

JARAC

 

Kod vas se dešava da se izborite sa stavom ljubomore, netolerantnosti u vezi ili braku. Mnogi će imati problem sa finansijama ili da imaju veći izdatak nego što su očekivali ili da igraju loto koji mogu samo pojedinci dobiti. Jarčevi koji imaju više sreće mogu dobiti ako ulože veću svotu novca mnogo više dobitka. Sada je pravo vreme da dobro razmislite o vašim finansijama i njihovim izvorima.

 

VODOLIJA

 

Ovo nije vaše najsrećnije vreme pa se pazite i gajite skromnija očekivanja. Moguće su greške zbog kojih se možete kasnije kajati pa nemojte prenagljivati i donositi odluke sada. Moguće su odluke usled kojih možete biti pri izboru. Sada bi vi najradije da se povučete i budete sami jer je to manje opasno.

 

RIBE

 

Sada možete tražiti neka gruba rešenja za vašu ljubav ili neke druge odluke koje mogu prizići iz ljubomore i netolerantnosti. Ipak ulazak Merkura u Vodoliju vas pokreće da mislite koliko radite i koliko se iscrpljujete. Sada je vreme da se opustite i prepustite uživanju u masaži, meditaciji ili sa nekim provedete vreme ko vas revitalizuje i sa kim vam je prijatno. Pojedine Ribe koje se bave uslugama sada bi mogle da prihvate i da budu tražene.

 

 

makonda-tracker