Za 2018.

Kineski horoskop & godina žutog zemljanog psa: Nećete znati šta vas je snašlo

0

Dobre vesti - 2018. je godina žutog zemljanog psa! Pozitivne promene osetićemo svi...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prema kineskom verovanju, pas ceni direktnost i suočavanje sa poteškoćama, pa će ova godina ići u prilog svima koji su verni, iskreni, odgovorni i orijentisani ka cilju. Istina, za mnoge znakove baš ova godina biće početak jednog mirnog i srećnog perioda. Ipak, Pas će biti blagonaklon samo prema onima koji oko sebe šire mir i harmoniju i nesebično pomažu drugima. U suprotnom, nećete znati šta vas je snašlo...

 

Za rođene u znaku Psa, Zmije, Pacova i Svinje, ova nova godina će biti puna sreće, posebno ukoliko traže nov posao, ljubav ili iskustvo. Već u prvim mesecima 2018. će osetiti razliku na svojoj koži. Za osobe rođene u znaku Zeca, Bivoa i Majmuna ova godina će biti stabilna i bez velikih promena, ali uz sitna i prijatna iznenađenja. Sledite svoje želje i ideje i sve dok se njima apsolutno posvećujete, čekaće vas vrlo uspešan period pun sreće.

 

 

Što se tiče onih koji su se rodili u znaku Petla, Tigra i Zmaja ova godina bi mogla da bude posebno izazovna... Tokom godine ćete se susresti sa određenim izazovima, ali sve što budete radili ove godine će biti temelje na kome ćete moći da radite kako bi vam period posle 2018. bio uspešniji i srećniji. Postoji mogućnost da potpuno "izbacite iz života" neke osobe koje su vam ove godine bile bliske. To ne treba da bude razlog za patnju, jer će se ispostaviti da vam je ta osoba donosila samo nevolje.

 

Oni koji su se rodili u znaku Koze i Konja iz 2018. godine će izvući najviše, jer su oni ti koji najbolje od svih znaju da život mora da se živi punim plućima. Nemojte da propuštate prilike, već ih prigrlite, jer iz svake ćete moći nešto da izvučete. Između ostalog, ovo je godina Psa i velikodušnosti, pa ćete iz svega izvući nešto korisno.

 

makonda-tracker