Veliki Benefik

Sve do 8. novembra 2018. godine: Šta donosi Jupiter u Škorpiji vašem podznaku?

0

Kakvu ljubav donosi Veliki Benefik sve do 8. novembra 2018. godine?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Podznak Ovan

 

Povoljan period za velika novčana ulaganja, započinjanje privatnog biznisa, investiranja, podizanje kredita, vraćanje dugova, dobici kroz prodaje nekretnina ili kroz nasledstva. Brojne ljubavne afere, koje mogu biti rizične, zato budite na oprezu.

 

Podznak Bik

 

Mogućnost razvoda onima koji žive u braku koji nije stabilan. Preispitivanje bračnog odnosa i pitanja: da li sam zadovoljan / sa bračnim partnerom? Da li je to osoba sa kojom želim i dalje da delim život? Mogućnost upoznavanja druge osobe nekome od partnera, beg i spas od bračne monotonije kroz dodatna seksualna zadovoljstva. Oni koji nisu u braku, a nalaze se u dugoj vezi, ovo je dobra prilika da se ozvaniči veza i kruniše se brakom, dok će slobodni imati mogućnost upoznavanja potencijalnog bračnog partnera. Širenje kruga prijatelja, upoznavanje interesantnih osoba kroz različite društvene aktivnosti.

 

Magija dva puna Meseca, Vučijeg i Plavog: Kako da iskoristite priliku da postanete bolji nego što ste bili u prethodnoj godini?

 

Rešavanje sudskih sporova. Dobar period za planiranje drugog deteta ili sreća kroz drugo dete.

 

Podznak Blizanci

 

Blizancima će akcenat biti na polju zdravlja. Širenje hroničnih bolesti i rešavanje postojećih zdravstvenih problema. Mogućnost proširenja posla, onima koji isto planiraju, i bavljenje svakodnevnim životnim i poslovnim prilikama. Mogućnost promene posla, posebno onima koji su nezadovoljni trenutnom poslovnom situacijom.

 

Podznak Rak

 

Promene u ljubavnom životu, značajna iskustva na polju partnerstva, upoznavanje interesantne osobe s kojom biste mogli ostvariti lepu vezu ili planirati brak. Završetak monotonih veza i nestabilnih ljubavnih odnosa. Sreća kroz igre na sreću, decu ili sportske aktivnosti. Oni koji planiraju potomstvo, ovo je idealna prilika za isto.

 

Podznak Lav

 

Promena mesta stanovanja, širenje i preuređivanje porodičnog doma, kupovina ili izdavanje nekretnina, rast onima koji se bave porodičnim biznisom ili poslom od kuće. Rešavanje nesuglasica unutar porodice, promene raspoloženja, preispitivanje emocija, sreća kroz ženske osobe kao i kroz biznis u okviru nekog partnerstva.

 

Podznak Devica

 

Idealan period za učenja, edukativnu nadogradnju, putovanja. Svi koji planiraju završetak studija, upisivanje mastera, rad na doktoratu ili upisivanje nekog kursa, obuke, bilo kojeg vida edukacije, ovo je pravo vreme. Tranzitni Jupiter kroz natalno treće polje, često donosi i sreću kroz saobraćaj (polaganje vozačkog ispita, kupovina novog automobila ili mobilnog telefona), kao i širenje posla trgovcima. Mentalno rasterećenje i pozitivna iskustva kroz putovanja.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker