astro

Prljava mašta i seks igrice: Ovo su tri najperverznija horoskopska znaka

0

Prljava mašta i seks-skandali im uopšte nisu strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

Oni su ponosni na svoju grivu i nikada im nije dosadno da slušaju hvalospeve o sebi. Jasno je, imaju samopouzdanje, a često ga veoma dobro opravdaju u seksu. Iako u društvenom i poslovnom životu vole da predvode, u krevetu nemaju ništa protiv da povremeno partner preuzme kormilo. U tom slučaju pretvaraju se u seksualne robove spremne da ispune svaku želju. Sado-mazo tehnike im nisu strane, a u koži se osećaju kao apsolutni vladari.

Fetiša nikad dosta, a uživaju da iznova otkrivaju neke nove.

Lavovi imaju najviše erogenih zona, pa zato svaki svoj orgazam doživljavaju kao da im je poslednji i jedini.

RAK

Bipolarci s kojima nikad ne znate na čemu ste. Osim u seksu. U tim prilikama ćete uvek uživati sa njima. Rakovi veoma vole fantazije, te se često „igraju” sa partnerima. Žena Rak će zavoditi nežno, ali u krevetu se neće ustručavati nimalo. Muškarac će uvek pomerati granice i osvajati „nove planine”. Po broju orgazama Rakovi su nepobedivi, ali ne isključivo po svojim. Ovi astrološki majstori će vam priuštiti jednak užitak, kao i sebi.

Ukoliko krećete u provod sa njima, ne zaboravite da popijete nekoliko kafa. Oni spavaju tek pred zoru.

 

Da budete još više zaljubljeni: Ljubavni saveti za svaki horoskopski znak za 2018.godinu (FOTO)


ŠKORPIJA

Poslednji ali ne i sa najmanje bodova. Svi su bar jednom u životu čuli priču o Škorpionima. Priča se da među njima ima najviše seksualnih zavisnika. Pitate se zašto? Oni jednostavno vole seks i toga se ne stide. Gde god se nađu upravo oni dižu seksualne vibracije.

Škorpije dosta polažu na izgled i vole da ulažu u sebe. Skupocen veš, dobri parfemi i svilena posteljina. To možete očekivati od njih, a pored toga, ispuniće i svaku vašu fantaziju. Naravno, samo ukoliko ispunite njihova očekivanja na prvu loptu.

Škorpije su sjajni prijatelji, pogotovo ako kod njih imaju „povlastice”

 

makonda-tracker