astro

Zdrav način života, moda ili nove poslovne IDEJE? Otkrivamo šta horoskopski znaci najviše GUGLAJU (FOTO)

0

Kako znak horoskopa određuje karakter osobe u velikoj meri, ne čudi da svaki znak ima neka svoja pravila i favorite kada surfuje po internetu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan

Ovan je zainteresovan za zdrav način života i organsku hranu, a uz to i za razne besplatne stvari poput snimke s vežbama. No, informacije će prikupiti i nestati s interneta, njemu je i dalje uzbudljivije da radi sve uživo.

Bik

Bik koristi internet kao inspiraciju za nove poslovne ideje i informacije o predstavama, izložbama i koncertima. Kako obožava da kuva, ne čudi da su mu omiljene stranice prepune slasnih recepata.

Blizanci

Blizanci se najviše dopisuju s prijateljima preko svih mogućih društvenih mreža, no ujedno i traže informacije važne za posao, a naročito uživaju na stranicama s najnovijim tehnološkim gedžetima.

 

Samo hrabri zaviriće u 2018. godinu: Sve što vas očekuje u januaru popisano je ovde, da li ste spremni?


Rak

Rak je praktičan i na internetu traži savete za uređenje i opremanje kuće, a ništa manje od Bikova ih ne zanimaju i recepti koji su obavezno na nedjeljnom porodičnom ručku.
 

Lav

Lav obožava da se odmara uz igrice na internetu, ali glavna zabava su im ipak sajtovi o putovanjima. Vole i savete za zdrav život i ishranu, a što se tiče posla, zakačiće se za svaki zanimljivi članak o ekonomiji i marketingu.

Devica

Devica od svih znakova najviše posećuje stranice s temama o higijeni i zdravlju, kući i porodici, a online planeri i saveti za bolju organizaciju uvek su im otvoreni u barem jednom prozoru. Uradi sam je izmišljen za njih...
 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker