Aspekt koji će obeležiti kraj 2017.

Posle 30 dugih godina, ponovo u Jarcu: U kojoj kući je vama sada Saturn i kako će on obeležiti naredne godine vašeg života

0

Saturn posle 29 i po godina, 20. decembra ušao je u znak Jarca. Njegova ambcioznost, odgovornost i sazrevanje sada se mešaju sa Jarčevim karakteristikama, utiče na njih i apsolutno će vladati njima naredne dve i po godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Krajem godine, obrazuje harmonične aspekte sa Marsom i Uranom, koji podstiču na akciju i donose profesionalni uspeh i visoku društvenu poziciju. Konjunkcija sa Merkurom upozorava da će rođeni u prvoj dekadi Ovna, Raka, Vage i Jarca, morati još malo da sačekaju kako bi krenuli u realizaciju svojih ciljeva.

 

Tranzit Saturna preko desetog zodijačkog znaka, najviše će osetiti Jarčevi, Vodolije i Vage, znaci u kojima je uticaj ove planete jak, a najmanje Rakovi, Lavovi i Ovnovi. Mnogima će doneti profesionalnu satisfakciju, drugima nasledstvo ili rešavanje pitanja nekretnina, a neki će se naći na životnim prekretnicama, pa mogu da sretnu nekoga sa kim će poželeti da ostanu do kraja života i zasnuju porodicu.

 

Astro vremeplov: Šta biste promenili iz sopstvene prošlosti prema horoskopskom znaku?

 

Saturn simbolizuje životna iskustva do kojih dolazimo najčešće kroz sazrevanje u vidu raznih odricanja, čekanja (strpljen-spašen) ili patnju. Saturn u Jarcu ili 10. polju (karijera) naglašen je u horoskopima političara i poslovnih ljudi koji su opsednuti bogatstvom, društvenim položajem i moći.

Takođe, simbolizuje filozofiju i nauku, pa se ova pozicija Saturna često može videti u horoskopima vrhunskih diplomata, univerzitetskih profesora i predavača.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

makonda-tracker