zvezde kažu

Ne deluje isto na svaki znak: Svi se žale na retrogradni Merkur, ali ima i onih koji ne moraju previše da brinu

0

Za muke koje retrogradni Merkur donosi čuli su i oni koji ne veruju u horoskop! Međutim, neće pripadnici svih znakova morati da se suoče sa istim nedaćama, tvrde astrolozi...

foto: Profimedia

Lav


Iako su dani sve kraći i Merkur se malo igra sa vama, to ne znači da ne možete da nastavite da sijate i zračite pozitivnom energijom kao i do sada. Upravo će vas ovaj tranzit naterati da sada svu energiju i strast koju posedujete upotrebite u svoju korist i za svoju sreću. Zaslužujete sve pozitivne stvari koje ste drugima ove godine pružili, a sada će vas se to polako vratiti.

 

Konačno se završio period od dve i po godine problema: Pred ovim horoskopskim znakom je odlična godina

 

Devica


Retrogradni Merkur će vas izazvati da pokazite neke navike i verovanja kojima su vas učili još u detinjstvu. U vama će se probuditi buntovnica i potpuno ćete promeniti mišljenje o nekim stvarima, a to zapravo neće imati nikakve loše posledice, baš naprotiv. Vreme je da napustite svoju zonu komfora.

 

Vaga


Vage, vi ste poznate po svojoj radoznalosti i dobroj komunikaciji, ali ovaj astrološki aspekt će upravo te vaše sposobnosti staviti na test. Proverite dva puta mejlove, poruke, razmislite pre nego što krenete s nekim u raspravu, jer vas osobe mogu pogrešno protumačiti dok je Merkur retrogradan.

 

Škorpija


Kao jedan od najjačih i najinteligentnijih znakova, Škorpije žele da menjaju svet i uvek su raspoložene da osvajaju nove teritorije, baš kao i Ovnovi. Međutim, sada će biti ranjive i zapitaće se koje su njihove sposobnosti i da li su precenili sebe. Ovo će biti njihov period kada moraju shvatiti da se svet ne vrti oko njih i da nijedna osoba nije njihovo vlasništvo. Moraće da nauče da neke stvari jednostavno moraju da puste iz svog života.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker