Za poslednji mesec 2017. godine

Nepogrešive: Ciganske karte za decembar su otvorene, a da li smete da pogledate u budućnost?

0

Lavovi, što više budete išli ka kraju decembra, više će postojati potreba da sa voljenom osobom razgovarate što otvorenije i iskrenije. Znate li zašto?

 

Lavovi, Device, Vage...

foto: Profimedia

LAV

 


VESELJE – SREĆA – NEŠTO NOVCA

 

Ljubav

 

Što više budete išli ka kraju decembra, više će postojati potreba da sa voljenom osobom razgovarate što otvorenije i iskrenije. Ne izbegavajte neke teme koje su vam neugodne. Generalno gledano – pošto je situacija u vašim emotivnim vezama ili brakovima dosta dobra i pozitivna, nećete hteti da se zamerate partneru izbacujući neku problematiku na dnevni red, ali je to greška. Morate razgovarati o svemu. Slobodni Lavovi će ući u jedan odnos koji će na prvi pogled izgledati kao neobavezan ili kao avantura, ali ćete se neočekivano prilično zagrejati za ovu osobu i želećete da što više vremena provodite sa njom.

 

Posao

 

Više povedite računa o tome kako raspolažete svojim finansijskim prilivima, jer se lako može dogoditi da preskočite neke obaveze ili da neumereno trošite, pa da kraj meseca dočekate prebrojavajući sitninu u novčaniku. Što se konkretno poslovnih okolnosti tiče, sve što vam je važno uradite u prvom delu meseca, jer će poslednja dekada ovog perioda biti prilično neaktivna i bez mogućnosti da postignete iole dobre rezultate. Prva i druga dekada decembra donose vam jednu profitabilnu poslovnu šansu ili saradnju.

 

Zdravlje

 

Sve što je vezano za stomak i ishranu može kod starijih Lavova donositi povremenu problematiku. Mlađi pripadnici znaka su dobro.

 

DEVICA

 

VERNOST – NESREĆA – VENČANJE

 

Ljubav

 

Sredinom meseca nervoza i tenzije u emotivnim i bračnim vezama kod Devica. Potrebno je da u tom periodu pokušate da se više prilagodite jedno drugom. Generalno gledano – malo je verovatno da su vaše emotivne relacije istinski ugrožene, ali mogli biste da oboje budete vrlo uznemireni I spremni na raspravu. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, preko prijatelja, društvenih mreža ili nekog od članova porodice možete upoznati osobu koja će vam bukvalno prodrmati ceo organizam. Između vas dvoje bi mogla buknuti velika zainteresovanost, ali i strast, i itekako je otvoren put ka emotivnoj vezi.

 

Posao

 

I pored jakog tempa dešavanja i mnogobrojnih obaveza koje ćete imati tokom decembra, itekako ćete biti zadovoljni njegovim krajnjim rezultatima. Nezaposleni tokom ovog perioda mogu pronaći posao, a ako ste rešili da pokrenete nešto privatno, ovo vam je savršeno vreme. Generalno gledano – decembar Devicama donosi jake mogućnosti za ozbiljnu poslovnu saradnju koja će se neočekivano otvoriti pred vama. Što se finansija tiče, nešto više troškova koji se vezuju za dom I članove porodice.

 

Zdravlje

 

Druga dekada decembra može doneti podložnost virusima, infekcijama, bakterijama. U tom periodu vam je imunitet prilično uzdrman.

 

Mala amajlija donosi sreću svakom horoskopskom znaku: Proverite koja je vaša (FOTO)

 

VAGA

 

NEŠTO NOVCA – OFICIR – PUTOVANJE

Ljubav

 

Što više budete poštovali emotivnog partnera (ali i on vas) i što više budete odgovorni jedno prema drugom u prvom delu decembra, lakše ćete proći kroz ovaj period. Postoji manji problem u komunikaciji I ne smete dozvoliti da preraste u nešto ozbiljnije. Drugi deo decembra donosi sa voljenom osobom bolju energiju, više zanimljivih dešavanja I jačanje strasti. Slobodne Vage imaju povremene razgovore ili susrete sa osobom koja im je jako prirasla za srce. Neka jača dešavanja, čak i mogućnost ulaska u odnos, očekujte u trećoj dekadi ovog perioda. Neki od vas će ipak više biti usmereni na avanturu i strast.

 

Posao

 

Korektan poslovni mesec, ali će biti potrebno dosta truda da bi se neki odnosi unapredili I podigli na viši nivo. Dogovori koje ste započeli mogu uroditi plodom, ali tek u drugom delu ovog perioda. Nekima od vas stoje I mogućnosti za napredovanje ili promenu radnog mesta, što će se opet pokrenuti tek nakon ulaska u drugu dekadu decembra. U suštini, početak meseca vam daje mnogo aktivnosti, a malo rezultata, dok će kasnije situacija biti u potpunosti preokrenuta. Sve ono što ste pokrenuli na mišiće, počeće da se realizuje velikom brzinom. Po pitanju finansija – vodite računa o svojim troškovima.

 

Zdravlje

 

Starije Vage bi trebale da odu kod nadležnog lekara i ipak provere stanje svog zdravlja. Neke tegobe koje se povremeno javljaju moraju se iskontrolisati.

 

ŠKORPIJA

 

GUBITAK – LJUBAVNICA – PORUKA

 

Ljubav

 

U prvom delu decembra može u vašim emotivnim vezama i brakovima biti povremenih neprijatnih situacija, teško ćete ostvarivati pravu komunikaciju sa partnerom I može dolaziti do rasprava. No, samo je ovaj period postavljen komplikovano, vidi se da ćete vi i voljena osoba razrešiti svoje probleme i vrlo brzo se vratiti u neke normalne ljubavne tokove. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, itekako je moguć ulazak u seksualno – emotivnu kombinaciju sa jednom osobom. Ne mogu da kažem da će ovo biti baš prava veza, ali je definitivno izvesno da će vam itekako prijati I da ćete u njoj uživati.

 

Posao

 

Samo vam prva dekada meseca donosi opterećenje i kada je finansijski segment, ali I kada je komunikacija sa saradnicima u pitanju. Ostatak ovog perioda donosi vam dobru energiju, veliki pokret I aktivnosti, i evidentno je da možete napraviti pomake ka svojim ciljevima. Ovo je dobar mesec i za nezaposlene Škorpije, ali i za one koji žele da promene radno mesto. U svakom slučaju – imaćete više ponuda i dobro razmislite na koju ćete stranu krenuti. Koristite prilike koje vam se sada ukazuju!

 

Zdravlje

 

Pomalo ste iscrpljeni i energetski isceđeni početkom decembra, i to će se svakako odraziti na vaše zdravlje. Ipak, sledi vam brz oporavak, osećaćete se dobro.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker