Ovo do sada niste znali

Nakon par neispunjenih obećanja izgubićete Škorpiju, Bikovi odlaze ako su pod pritiskom: Svaki znak ima svoje razloge za kraj

0

Svaki horoskopski znak ima svoje jasno prepoznatljive karakteristike. Tako i svaki ima poseban razlog zašto će staviti talku na ljubav...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan - neenergičnost

 

Neki od nas vole da provedu dan u krevetu gledajući serije, a ako se takvi među nama nađu u vezi s Ovnom, čekaju nas problemi. Ovan ne podnosi lenčarenje i takvo ponašanje smatra izgubljenim vremenom.

 

Bik - nestrpljivost

 

Bikovi su temeljni i vole da izdvoje vremena za odluke, a ako ih požuruješ i imaju osećaj da su pod pritiskom, ukloniće te iz jednačine.

 

Blizanci - nekomunikativnost

 

Nedostatak komunikacije problematičan je u svakoj vezi, ali u vezi s Blizancima je jednostavno nedopustiv. Oni to ne gledaju samo kao nedostatak komunikacije, nego i nedostatak ljubavi.

 

Tretiraće vas kao kraljicu: Ova 3 horoskopska znaka su savršeni muževi (FOTO)


Rak - bezosećajnost

 

Emotivci kakvi jesu, Rakovi jednostavno ne podnose vezu s nekim ko ne pokazuje dovoljno emocija ili saosećanja. Osećaji ih hrane, a ako su u vezi gladni nečega što im je najvažnije, odlaze bez puno razmišljanja.

 

Lav - nezainteresovanost za izgled

 

Lavovi nisu površni, ali vole da izgledaju doterano. Ako su u vezi s nekim tko potpuno zanemaruje izgled, neće dugo izdržati.

 

Devica - površnost

 

Ako nemate sposobnost za vođenje dubokih, kompleksnih razgovora, a jedini interesi su vam gledanje televizije i trošenje novca, nećete dugo izdržati s Devicom.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker