Vreme kada logika ima prednost pred emocijama

Period vladavine vredne i pedantne Device: Do 22. septembra uradite ove 3 stvari i sredite život

0

Pod uticajem energije Device davaćemo prednost logici u odnosu na emocije. Takođe, njena nam energija daje volju da organizujemo život do detalja kroz pedantnost i preciznost u radu, te pouzdanost u odnosu sa drugima. Njena suština je da analizira i bude praktična - pa mnogima u ovom periodu um tako usmerava aktivnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Posle energije gorućeg Lava, došlo je vreme da se okrenemo detaljima u našim životima. Došlo je vreme da se dobro isplaniramo i organizujemo, jer Sunce je ušlo u zemljani znak, vrednu i pedantnu Devicu! Ova slagalica potrajaće sve do 22. septembra 2017. godine.

 

Devica je marljiva i praktična, sklona je logici i preciznosti u detaljima. Nosi energiju suzdržanosti, trezvenosti i kontrolisanja emocija. Sve čini bez nametanja, uz puno uslužnosti i skromnosti. Međutim, ukoliko prevagnu negativni aspekti u njihovom natalu, tada su ove osobe sklone kritičnosti, sitničavosti, mrzovolji i sebičnosti, kao i skeptičnosti, zajedljivosti i hipohondriji.

 

Sve što vas očekuje nalazi se ovde: Do 22. septembra vladaće Devica

 

Devica je promenljiv znak kojim vlada planeta Merkur, a šesta kuća horoskopa njena je prirodna kuća. Kada osoba ima podznak u Devici, tada je i njena vladajuća planeta Merkur. Ličnost Device najbolje se slaže sa onima rođenima u znaku Bika i Jarca, ali i sa Rakovima i Škorpijama, dok se sa Ribama zna nadopunjavati.

 

Saveti za sedmice dok Sunce prolazi kroz sazvežđe Device

 

Fizički očistite svoj životni prostor. Bacite sve nepotrebne stvari kako biste oslobodili prostor za neke nove. Obnovite garderobu i sve ostalo što možete.

 

Očistite i psihički sve što treba očistiti. Odvojite se od negativnih ljudi iz svog okruženja, te budite otvoreni za nove koji će tek doći u vaš život.

Pazite više na ishranu.

 

Zapravo, proverite koliko se dobro hranite. Obratite pažnju na svoje fizičko zdravlje, pa nije na odmet da napravite rutinsku kontrolu kod lekara. Dobrodošli u mesečnu vladavinu Device!

makonda-tracker