Ritual pročišćenja

U noćima od 5. do 9. septembra: Da iscelite i dušu i srce - pun Mesec u Ribama će vam pomoći

0

Otključajte tajne svoje podsvesti i oslušnite meki glas intuicije. Upravo u tome pomaže pun Mesec u Ribama (6. septembra). Pravo je vreme za obnavljanje energije!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U ritualu pred odlazak u krevet možemo da primimo energiju Meseca, a zatim u snu očistimo duboke slojeve duše. U ovom ritualu koriste se sveže ili sušene trave za pročišćenje, piše Lovesensa, kao što su lavanda, ruzmairin, bosiljak i kamilica, ali i zeleni čaj, kriške limuna, morska so.

 

Treba pripremiti:

 

belu pidžamu

 

omiljeni kristal - beli odnosno providni ili plavi

 

kao i olovku i papir (ili dnevnik)

 

Pun Mesec: Izbegnite nevolje tako što nećete raditi ovih nekoliko stvari

 

Ritual se obavlja pred sam odlazak u krevet. Od odabranih trava treba napraviti jak čaj i rastvoriti ga u kadi punoj tople vode. Alternativno, čaj se može rastvoriti u velikoj posudi tople vode kojom se telo preliva tokom tuširanja. Pri pripremi čaja kao i kupanju preporučuje se mantra:

Snaga ovih trava čisti i obnavlja dušu. Neka izvuku sve što treba da ode i neka obnove energiju uma, tela i duše."

Po želji, ritual se može dopuniti svećama i muzikom. Posle kupanja, oblači se bela pidžama, spavaćica ili majica, jer belo sadrži vibraciju čistote i duhovnosti i pomoći će procesu tokom spavanja. Omiljeni kristal drži se pored kreveta ili pod jastukom. Na papir ili u dnevnik treba zapisati želju:

Posle sna, želim da se osećam..." (dodajte 3 emocije).

Odmah po buđenju, važno je barem desetak minuta posvetiti beleženju prvih misli, emocija, utisaka, sećanja... dovoljno je prepustiti se, bez duboke koncentracije. U rečima se mogu pojaviti neočekivane poruke. Dan posle ovog rituala treba provesti što mirnije. Kristal treba očistiti, a pisanje se može nastaviti.

 

Ritual se može obaviti u noćima od 5. do 9. septembra 2017. godine.

makonda-tracker