ASTRO

Impulsivni, smireni ili pomalo dekoncentrisani: Horoskop otkriva kakav ste vozač (FOTO)

0

Horoskopski znak utiče i na vaše vozačke osobine. Saznajte kakve su vaše vozačke sposobnosti...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovan


Ovan je egocentričan znak i uglavnom misli samo na sebe te u saobraćaju često pretiće pre nego proveri namere drugih vozača. Zbog toga je eventualna saobraćajna nesreća ponekad neizbežna.

 

Bik


Bik pati od sličnih problema kao i Ovan. Zna 'drviti' samo po svome, a zbog te izrazite tvrdoglavosti ima običajn da prođe kroz crveno svetlo.

 

Blizanci


Blizanci su odlični u obavljanju više radnji od jednom pa su sposobni za da u toku vožnje nanosie šminku, menjaju radio stanice i piju kafu, sto se svakako ne preporučuje tokom vožnje.

 

Oni vas opuštaju, sa njima se najviše smejete: Ovo su po horoskopu najbolja prijateljstva

 

Rak


Ovaj vodeni znak predodređen za porodični život čak i na ostale učesnike u saobraćaju gleda kao na članove svoje proširene porodice.

 

Lav


Vatreni Lavovi su velikodušni i vole deliti put s ostalim vozačima, a možda ih baš njihov veliki ego tera da budu najbolji vozači.

 

foto: Profimedia

 

Majstor za poljupce: Ovaj horoskopski znak će vam prirediti pravi vatromet

 

Vaga


Vaga žudi za ravnotežom i ne voli da donosi odluke na brzinu. To nije dobra karakteristika za vožnju jer za volanom često treba brzo reagovati.


Škorpija


Škorpije su skloni ludovanju na putu što ima veze s njihovim instinktom za osvetom onima koji su im učinili nešto loše. Ukoliko im presečete put velika je verovatnoća da će vas pratit kako bi vam učinili isto.

 

Strelac


Strelčevi vole da rizikuju. Srećom, iskusni su u tome, ali isto tako vole pričati tako da često možete vidjeti Strijelca kako telefonira dok vozi, a dobro je poznato koliko to može biti opasno.

 

Jarac


Jarčevi su često usredsređeni isključivo na cilj što znači da više razmišljaju o krajnjoj destinaciji nego o tome kako će stići tamo. Mogu da umise da su saobraćajna pravila pisana za druge vozače, ne i za njih.

 

Vodolija


Iako spadaju u vazdušne znakova, Vodolija je suprotan od Vage. Dok Vaga ne voli da odluluje na brzinu tako je Vodolija  veoma impulsivna. 

 

Ribe


Ribe nisu nasilne poput Ovna, te su više sanjari te puno vremena provode maštajući. Vožnja zahteva potpunu koncentraciju, nešto što mnoge Ribe ne mogu da pruže tokom saobraćaja.


Današnji kvadrat Venere i Urana poručuje: Stanje je kritično, ne budite uporni već otkažite putovanje

 

makonda-tracker