Astrološki saveti

Ko se tada rodio, ovo zasigurno zna: Stidljivost u društvu suprotnog pola možete prevazići samo ovako

0

Znajte da morate da naučite da se nečemu suprotstavite, pa ako ojačate taj deo sebe bićete kompletni, sposobni. Snažne ličnosti...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rođeni 20. jula imaju dobar um, ali koji je sklon zadubljivanju u mnogo trivijalnih stvari umesto da se koncentriše na jednu stvar koja je velikog interesa i vrednosti. Postoji slaba strana vaše prirode koju je teško definisati, možda čak ni vi to ne možete.

 

Inače, učeni ste i volite knjige. Pokazujete interesovanje za sporedne i marginalne stvari, zbog čega nećete zaraditi mnogo novca sve do poznih godina života; tada ćete ostaviti sve to po strani i posvetiti se praktičnoj strani života.

 

Prvo će vas prevariti, a onda i ostaviti: Sa pripadnicima ovih horoskopskih znakova vas čekaju patnja i suze

 

Verovatno ste povučeni i stidljivi u društvu suprotnog pola, ali bi to trebalo da naučite da prevaziđete. Ne upotrebljavate dovoljno velike mogućnosti koje imate, ili ne koristite svoje skrivene sposobnosti i potencijale. Ako ste žena, bez sumnje ste vrlo privlačni suprotnom polu. Idealna ste supruga i domaćica.

foto: Profimedia

Ako je moguće, za supruga odaberite nekog ko je rođen u decembru ili januaru, iako to može biti zanemareno zbog drugih stvari. Trebalo bi da nosite kvalitetnu odeću i da strogo obraćate pažnju na svoj lični izgled - izlazite pred supruga ili druge ljude u svom najboljem izdanju. Koristite snagu volje; takvi kao vi lako dolaze do uspeha.

makonda-tracker