susreti sa srodnom dušom, kosmička energija...

NAJVAŽNIJI ASTRO DATUMI OD 21. JUNA DO 21. JULA: Pripremite se za NEVEROVATNE događaje tokom vladavine Raka

0

Početak vladavine Raka uvek predstavlja poseban astrološki događaj, jer se poklapa sa letnjom dugodnevicom — najdužim danom u godini koji nam donosi moćnu energiju svetlosti.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ova dva događaja stvaraju snažnu harmoniju koja nam može značiti za isceljenje, rituale, ljubav i radost.

 

Sunce ulazi u Raka 21. juna i izlazi 21. jula. Na početku Rakove vladavine dolazi do poravnjanja sa trigonom Venere i Neptuna što će učiniti da kraj juna i početak jula bude zaista jedna od najsrećnijih perioda u ovoj godini.

 

U prethodnom periodu imali smo solarno pomračenje koje je negativno uticalo na naše emocije i energiju, a sada vladavina Raka neguje vaše srce, isceljuje ga. Ovaj period biće posebno dobar za ljubav, jer Venera i Mars započinju svoj romantični ples.

 

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Najsrećniji period čeka OVAJ horoskopski znak

 

Evo koji će datumi biti najvažniji tokom vladavine Raka od 21. juna do 21. jula:

 

21. jun — letnja dugodnevica, retrogradni Jupiter, trigon Venere i Neptuna: moćna kombinacija energija donosi velike prekretnice i životnu radost.

 

22. jun — Merkur u direktnom hodu: dolazi do promene mnogih planova, pa ovo nije baš dobar period za dugoročne ciljeve i ambicije, jer se sve može promeniti u trenutku.

 

24. jun — Super pun Mesec u Jarcu: divlja energija koja nas podstiče da se borimo za sebe i svoje snove, ali budi fokusiranost i daruje velike šanse.

 

25. jun — Retrogradni Neptun: donosi nam iluziju, maštu, romantizovan pogled na život, ali i grandiozan povratak prošlosti iz kojeg treba nešto naučiti.

 

3. jul — kvadrat Marsa i Urana: sve što je nestabilno i slabo sada se može sruštiti. Procenite za šta je vredno boriti se, šta treba popraviti, a šta je vreme da zauvek pustite.

 

9. jul — mlad Mesec u Raku: donosi nam svežu energiju, ali i teške informacije i negativne vesti. Testira vas koliko ste emotivno jaki i kakve su vaše granice. Bićete izzetno osetljivi u danima julskog mladog Meseca.

 

13. jul — konjukcija Venere i Marsa: Predivno kosmičko poravnjanje! Venera i Mars su kosmički ljubavnici, a kada se sretnu, dobijamo veće šanse za ljubav, blikost u odnosu, podršku partnera i razumevanje. Ova energija bi mogla da podstakne i susret srodnih duša.

 

Vladavina Raka završava se kada Sunce pređe u Lava 22. jula — do tada iskoristite energiju nežnog znaka Zodijaka za ljubavne čežnje i emotivno unapređenje.

 

 

makonda-tracker